Over Estonian Air

Estonian Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Estland. De thuisbasis van de airline is naast de hoofdstad Tallinn gesitueerd. Estonian Air is aangesloten bij de Scandinavische airline SAS.

Vertrekhavens

Er is een ruim aanbod van vertrekhavens in Nederland en omstreken: Estonian Air vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en van Duitse vertrekhavens als Düsseldorf, Keulen, Munster en Bremen. Estonian Air vliegt voornamelijk naar primaire luchthavens in Europa.

Check-in

Online inchecken kan alleen als u vanaf Amsterdam of Brussel vertrekt. Dit kan vanaf 22 tot 2 uur voor vertrek.
De check-inbalies op de airports sluiten 35 minuten voor vertrek.

Toegestane bagage

Travel Classpassagiers (met economy fare tickets) kunnen een stuk ruimbagage gratis meenemen van 23 kg. De som van de afmetingen van de ruimbagage mag de 158 cm niet overschrijden, anders wordt er € 40 in rekening gebracht. Voor handbagage zijn de max. afmetingen 56 x 45 x 25 cm met een maximumgewicht van 8 kg. Alle informatie over bagage vindt u hier.

Aan boord

Als de vlucht langer dan een uur duurt, worden er naast dranken ook snacks aangeboden. Voor vluchten langer dan 1,5 uur kunt u tot 48 uur voor vertrek een warme maaltijd reserveren voor nog geen € 6.

Contactinformatie

Feedback over Estonian Air kunt u via het online formulier geven. Voor vragen over reserveringen vanuit Nederland belt u (+31) 20 316 1931.

Klantwaardering:
- Nog geen beoordelingen
Geef een cijfer aan Estonian Air