Over InterSky

InterSky is een kleine prijsvechter uit Oostenrijk. De thuisbasis van de vliegmaatschappij ligt in Friedrichshafen (Duitsland). InterSky is eigendom van een familiebedrijf en richt zich op bestemmingen in Centraal-Europa.

Vertrekhavens

InterSky biedt geen vliegtickets vanuit Nederland of België aan. Het is wel mogelijk om te vliegen vanaf Düsseldorf of Munster.

Check-in

Inchecken op de luchthaven kan vanaf twee uur tot 45 minuten voor vertrek. Online inchecken is niet mogelijk. Voor € 5,00 kunt u een stoel reserveren via de website of de klantenservice.

Toegestane bagage

Het maximale gewicht voor ruimbagage is 15 kg en voor handbagage is dit 5 kg. De maximale afmetingen voor handbagage zijn 55 x 20 x 40 cm. Overbagage wordt verrekend met € 5,00 per kg.

Aan boord

Tijdens de vlucht kunt u snacks en dranken uit het Skybarmenu tegen behoorlijk hoge prijzen kopen. Er worden geen maaltijden aangeboden.

Contactinformatie

Praktische informatie staat onder de FAQ of in de algemene voorwaarden. Vragen of opmerkingen kunt u doorgeven via het feedbackformulier. Het telefoonnummer van InterSky voor vragen over de reservering is +43 5574 48800 46.

Klantwaardering:
- Nog geen beoordelingen
Geef een cijfer aan Inter Sky