Vluchten Argentinië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vlieg goedkoop naar Argentinië

Het land van de voetbal en de tango is een geliefde vakantiebestemming onder veel Europeanen. U boekt vanaf Amsterdam gemakkelijk een vlucht naar de hoofdstad van het land: Buenos Aires. Onder meer KLM, Iberia en Alitalia vliegen op deze stad. Weliswaar is het niet mogelijk om zonder overstap een vlucht te boeken vanaf Amsterdam. U stapt over in Madrid, Rome of Londen Heathrow.

Waarom tickets naar Argentinië?

Van het tropische woud in het noorden tot de vlaktes van de pampa's en de plateaus van Patagonië: Argentinië is ongetwijfeld één van de mooiste landen ter wereld! Als u op zoek bent naar een echte wildlife-vakantie, dan bent u in dit land aan het juiste adres. Bezoek ook zeker de Peninsula Valdes-baai ten zuiden van de hoofdstad. In deze baai spot u orka's, dolfijnen, zeeleeuwen en zelfs walvissen worden er regelmatig waargenomen! Uiteraard mag een bezoek aan de hoofdstad niet op uw lijstje ontbreken als u besluit naar Argentinië te vliegen. In deze stad komt de tango echt tot leven!

Klimaat van Argentinië

Argentinië kent over het algemeen een mild klimaat met temperaturen rond de 20 graden het gehele jaar door. De temperatuur piekt in de maanden december tot en met februari. Toch kent het land ook gebieden met eeuwige sneeuw en het zuiden kent zelfs een enorme permanente ijskap: de Camp de Hielo Sur - ook wel bekend als de Zuid-Patagonische IJsvlakte. Als u besluit een vlucht te boeken naar Buenos Aires, let er dan wel op dat de seizoenen in Argentinië precies zijn omgekeerd ten opzichte van de seizoenen in Nederland!

Naar Argentinië

Prijs v.a.
Vluchten naar Buenos Aires
€ 645