Disclaimer

Lowcostairlines.nl BV kan niet instaan voor de beschikbaarheid en juistheid van de op https://www.lowcostairlines.nl voorkomende gegevens. Lowcostairlines.nl BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven gegevens. Aan de informatie op https://www.lowcostairlines.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Links naar websites van derden

Deze website bevat hyperlinks naar websites die buiten het [www.lowcostairlines.nl] domein liggen. Lowcostairlines.nl BV is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Vluchtinformatie

Lowcostairlines.nl aggregeert informatie over vluchten en vliegtickets op websites van derden. Deze informatie wordt samengevoegd en op Lowcostairlines.nl gepresenteerd. Lowcostairlines.nl BV staat niet in voor het tonen van juiste prijzen, tijden, maatschappijen, websites, reserveringskosten en dergelijke. Er is gepoogd een goed overzicht te geven, maar Lowcostairlines.nl BV disclaimt alle aansprakelijkheid over getoonde informatie.

Volledigheid van informatie

Lowcostairlines.nl BV is niet verantwoordelijk voor de juistheid van weergeven informatie met betrekking tot vliegroutes, vliegmaatschappijen en plaatsen. Tevens pretendeert Lowcostairlines.nl BV niet dat de weergegeven informatie volledig is of dat alle mogelijke vliegroutes of vliegmaatschappijen vermeld staan. Tevens zou het voor kunnen komen dat er per abuis een verkeerde vliegroute of vliegmaatschappij staat vermeld. Verder is het mogelijk dat een weergegeven vliegroute niet meer bestaat of is veranderd door de betreffende vliegmaatschappij. Lowcostairlines.nl BV disclaimt de verantwoordelijkheid hiervoor.