Voordelen van vliegen uit België

Vliegen vanuit België

Als u op zoek bent naar de goedkoopste vliegtickets, loont het de moeite om u niet tot de luchthaven bij u in de buurt of de hoofdluchthaven te beperken. Vaak worden er vanaf vliegvelden in aangrenzende landen ook goedkope tickets aangeboden. Lowcostairlines.nl geeft daarom ook de vluchten vanuit Duitse en Belgische airports nabij de Nederlandse grens weer.
Zeker voor de zuidelijke bewoners is vliegen vanuit België een gunstige optie. U kunt kiezen voor de luchthaven Brussels Airport, op 12 km afstand van Brussel, of Brussels South Charleroi, 46 km van Brussel af. U kunt op de Europakaart van Lowcostairlines.nl gemakkelijk en snel zien of uw bestemming ook vanuit een van deze luchthavens bereikbaar is.

De voordelen op een rijtje:


1. De luchthavens in België zijn goed te bereiken met de auto. Op de wegen worden de routes naar de airports duidelijk aangegeven. Bovendien kunt u gemakkelijk een parkeerplaats dichtbij de terminal vinden, omdat de luchthavens (met name Charleroi) in vergelijking met bijvoorbeeld Schiphol, een stuk kleiner zijn.
2. Ook met het openbaar vervoer is reizen naar Belgische luchthavens goed te doen. Brussels Airport bezit zelfs een eigen bus- en treinstation. Naar Charleroi kunt u een speciale shuttlebus nemen na uw treinreis. Als u vroeg boekt, kunt u zeer goedkope treintickets vinden bij NS Internationaal.
3. De meeste Belgische vakantieperiodes wijken af van die van Nederland. Terwijl de ticketprijzen in Nederland stijgen tijdens de schoolvakanties, kunt u profiteren van goedkope vluchten vanaf Belgische luchthavens.
4. Hoewel u vliegt vanuit het buitenland, hoeft u geen moeite te doen om eventuele taalbarrières te overwinnen. Immers, op de Belgische luchthavens wordt, naast het Frans en Engels, ook het Nederlands als voertaal gehanteerd.