Vliegtickets Japan

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkope tickets Japan

Sake, sushi en sumoworstelaars; het land van de reizende zon is een bijzondere vakantiebestemming. Als u van plan bent om naar Japan te vliegen, dan is het aan te raden om vanaf Brussel uw vlucht te boeken bij Japan Airlines of Swiss. U kunt een ticket boeken naar verschillende plaatsen in Japan. Zo hebben Tokyo, Osaka en Fukuokua een internationale luchthaven.

Waarom vliegen naar Japan?

Japan is in alle opzichten een indrukwekkend land. De natuur met de vele rijstvelden, hoge bergen en tropische stranden is prachtig om te zien. Anderzijds kent Japan een aantal enorme steden zoals Tokyo en Osaka. In deze steden vindt u de modernste snufjes en kijkt u uw ogen uit wat betreft de moderne architectuur van de vele hoge gebouwen. Een vliegreis naar Japan is overigens niet compleet zonder een van de eilanden te hebben bezocht. Wat dacht u bijvoorbeeld van het sprookjesachtige Okinawa? U boekt eenvoudig een binnenlandse vlucht naar dit eiland.

Klimaat in Japan

De mooiste tijd in het jaar om naar Japan te vliegen, is eind maart. In deze periode gaan de pruimen- en kersenbomen bloeien. Veel Japanners maken er een sport van om naar alle prachtige bloemen te kijken! Dit wordt ook wel 'hanami' genoemd. Vliegtickets boeken in de zomer is echter niet aan te raden. Het kan dan behoorlijk warm en klam zijn in Japan.