Goedkoop naar Singapore

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar Singapore

De internationale luchthaven van Singapore is Singapore Changi Airport. Wanneer je vanaf Nederland naar Singapore wilt zal dit het vliegveld zijn waar je aankomt. Het is een van de grootste vliegvelden van Azië en een belangrijke hub om passagiers van Europa verder door Azië of Oceanië te vervoeren.

De luchthaven ligt 17 kilometer van het centrum van Singapore en is goed bereikbaar met de metro, taxi's en of bussen.

De meeste grote luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Schiphol naar Singapore. KLM, British Airways, Emirates en Qatar Airways hebben vaak de goedkoopste vliegtickets naar Singapore.

Waarom vliegen naar Singapore

Singapore is een stad van grote evenementen. De eerste nachtelijke F1 Grand Prix werd hier gereden, het grote Rugby 7's wordt er weer georganiseerd, de leukste culturele festivals worden georganiseerd en met kerst en oud en nieuw is de hele stad in thema.

Net buiten de stad kun je prachtige natuurwandelingen maken en ook in de stad zijn mooie botanische tuinen en een grote dierentuin. Hier kun je tot rust komen om daarna de grote wereldstad met al haar hoogbouw weer te ontdekken. Er is voor elk wat wils in Singapore, dus niemand hoeft zich te vervelen.

Het klimaat van Singapore

De maximumtemperatuur in Singapore ligt het hele jaar rond de 30 graden en de minimumtemperatuur is ongeveer 25 graden. Net als in Nederland heeft ook Singapore de meeste zonuren in juni en juli. Omdat het in deze maanden ook gemiddeld het minst regent zijn dit de beste maanden om naar Singapore te reizen. Omdat het een drukke stad is zal het wel erg warm aanvoelen. In de andere maanden kunnen er soms erg stevige buien vallen, al zijn deze vaak een welkome verfrissing.

Naar Singapore

Prijs v.a.