Goedkoop vliegen Slowakije

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegtickets naar Slowakije

Daar Slowakije geen land is dat druk bezocht wordt door toeristen, is het aanbod van vliegtickets tamelijk beperkt. Toch kan een vlucht naar Slowakije erg goedkoop zijn: De low-cost airline Ryanair, die bekend staat om het stunten met ticket-prijzen, vliegt naar de hoofdstad van Slowakije, Bratislava. Ryanair vertrekt vanaf Brussel Charleroi. Ook de Duitse prijsvechter Eurowings vliegt naar Bratislava tegen voordelige prijzen. Eurowings vliegt alleen vanaf Duits grensgebied naar Bratislava.

Waarom vliegen naar Slowakije?

De populairste gebieden in Slowakije zijn het Tatragebergte en de hoofdstad Bratislava. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de bergachtige landschappen met zeldzame planten en dieren, grotten en middeleeuwse kastelen. Een aanrader is een bezoek brengen aan de Slowaakse Karst. Hier zijn verscheidene kalksteengrotten opengesteld aan het publiek. Sommige van deze grotten bevatten zelfs prehistorische overblijfselen. Daarnaast kunt u relaxen in een van de vele spa resorts. Vliegtickets kunt u goedkoop boeken bij Ryanair.

Klimaat van Slowakije

Slowakije ligt niet aan de zee en kent dan ook een sterk landklimaat. De winters zijn streng en de zomers erg warm. In Bratislava kunnen de temperaturen oplopen tot 35 graden. De meeste neerslag valt in het Tatragebergte. In de winter valt veel sneeuw, waardoor veel gebieden zeer geschikt zijn om te wintersporten.

Naar Slowakije

Prijs v.a.
Vluchten naar Bratislava
€ 82