Goedkope vluchten Tsjechië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegtickets naar Tsjechië

De goedkoopste vliegtickets naar Tsjechië worden hoofdzakelijk naar Praag, de hoofdstad van het land, aangeboden. Veel prijsvechters vanuit Nederland vliegen hier voordelig naartoe, zoals Easyjet en Smart Wings vanaf Amsterdam. Maar een vliegticket kan ook vanuit Rotterdam of Eindhoven worden geboekt en er zijn mogelijkheden voor vluchten vanuit het Belgische en Duitse grensgebied. KLM vliegt ook regelmatig naar Tsjechië.

Waarom vliegen naar Tsjechië?

Tsjechië is een Oost-Europees land met een prachtige natuur, een scala aan historische gebouwen en goede wintersportmogelijkheden. De grootste luchthaven van Tsjechië is die van Praag. Daarnaast hebben sommige andere Tsjechische steden ook internationale vliegvelden, maar er zijn geen budget tickets vanuit Nederland en omstreken naar deze steden te boeken. Voor vliegen naar Praag is er echter wel een ruim aantal low-cost airlines dat low-cost vluchten aanbiedt. Met name in de wintersportseizoenen wordt er regelmatig met aanbiedingen gestunt.

Klimaatoverzicht Tsjechië

Tsjechië heeft een typisch Midden-Europees klimaat. Dit houdt in dat er een verschuiving aanwijsbaar is van het westen naar het oosten waarbij het klimaat steeds landelijker wordt; de temperaturen zijn 's zomers en 's winters steeds extremer. Er valt in de winter geregeld sneeuw in de berggebieden, terwijl er in de dalen naast sneeuw ook tamelijk veel regen valt. De sneeuw blijft tot in het voorjaar liggen. In de zomer kunnen temperaturen met gemak boven de dertig graden uitstijgen.

Naar Tsjechië

Prijs v.a.
Vluchten naar Brno
Vluchten naar Praag
€ 44