Over Blue Air

Blue Air is een Roemeense prijsvechter. De thuishaven van deze kleine luchtvaartmaatschappij is Aurel Vlaicu, de tweede luchthaven van Boekarest.

Vertrekhavens

Blue Air kent weinig vertrekhavens die voor Nederlanders in de buurt liggen; de maatschappij vliegt alleen vanaf Brussel. De vluchten vanaf Brussel gaan naar Boekarest.

Check-in

Inchecken kan voor een vlucht vanaf Brussel alleen op de airport. Dit kan vanaf 2 uur tot aan 40 minuten voor vertrek. Als u van Boekarest naar Brussel (terug)vliegt, is het wel mogelijk om online in te checken via de website.

Toegestane bagage

Ingecheckte bagage mag max. 32 kg wegen en de afmetingen van 100 x 80 x 30 cm niet overschrijden. Er wordt € 10 per bagagestuk in rekening gebracht (op de airport € 20). De max. afmetingen van handbagagae zijn 55 x 40 x 20 cm en het gewicht 7 kg. Voor grotere of zwaardere bagage wordt er € 50 in rekening gebracht.

Aan boord

Tijdens de vlucht kunt u drankjes, snacks en maaltijden tegen betaalbare prijzen kopen. Voor een overzicht van het aanbod kijkt u hier.

Contactinformatie

De klantenservice kunt u vanuit Nederland bereiken via het telefoonnummer 020 800 4870. U kunt uw vragen ook in het Engels via het online contactformulier stellen.