Over Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines is een Belgische vliegmaatschappij die hoofdzakelijk vliegtickets naar zonnige bestemmingen aanbiedt. Dit zijn met name vluchten uitgevoerd voor touroperators als Thomas Cook. Veel van deze vliegreizen worden alleen uitgevoerd in het hoogseizoen.

Vertrekhavens

Thomas Cook Airlines vliegt voornamelijk vanaf de luchthaven van Brussel. De airline heeft geen Nederlandse of Duitse vertrekhavens maar opereert alleen vanuit België.

Check-in

Online inchecken kan vanaf 14 dagen tot 3 dagen voor vertrek. Voor inchecken op de airport wordt aangeraden 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Voor € 6,00 kunt u een stoel reserveren.

Toegestane bagage

Het is toegestaan gratis 1 stuk handbagage van max. 6 kg (55 x 40 x 20 cm) en 1 stuk ruimbagage van max. 20 kg mee te nemen. Indien u voor Premium Service gekozen heeft, mag u 25 kg aan ruimbagage meenemen.

Aan boord

Tijdens uw vlucht wordt er een gratis maaltijd (warm of koud naar gelang de duur van de vlucht) met een drankje verstrekt.

Contactinformatie

De klantenservice van Thomas Cook Airlines is bereikbaar via +32 70 22 32 20. Het is ook mogelijk om een informatieformulier of klachtenformulier in te vullen met uw vragen. Opmerkingen en vragen na uw vlucht kunt u kwijt via +32 9 248 49 30.

Klantwaardering:
7.0 14 beoordelingen
Geef een cijfer aan Thomas Cook