Goedkoop naar Chili

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegen naar Chili

Chili is een populaire bestemming onder backpackers. De laatste jaren is het aantal vluchten naar de hoofdstad, Santiago, dan ook enorm toegenomen. Helaas is het niet mogelijk om vanuit Amsterdam rechtstreeks te vliegen naar deze stad. U vliegt met KLM of Iberia het goedkoopst, vaak met een overstap in Sao Paulo of Madrid. U kunt ook overwegen om vanaf de luchthaven van Frankfurt naar Chili te vliegen. De vluchten vanaf Frankfurt zijn vaak een stuk goedkoper.

Waarom tickets naar Chili?

Voor veel toeristen is de unieke natuur het hoofddoel om naar Chili te vliegen. De natuur wordt beschermd in talloze nationale parken die veelal het gehele jaar door geopend zijn. Uw reis is niet compleet als u het beroemde nationale park Torres del Paine hebt bezocht! Mocht u ook nog de kans krijgen, dan is het zeker de moeite waard om het mysterieuze Paaseiland te bezoeken, gelegen in de Grote Oceaan. Naast de prachtige Chileense natuur, moet u ook zeker aandacht besteden aan de cultuur van het land. Te beginnen in de hoofdstad Santiago waar uw vlucht landt. Deze stad staat bol van de prachtige kerken en gebouwen net als vele andere steden en dorpen in het land. Chili is overigens doorspekt van de Europese invloeden, u zult zich er daarom snel thuis voelen!

Klimaat in Chili

Met een lengte van meer dan vierduizend kilometer kent Chili veel verschillende klimaten. In het uiterste zuiden van het land heerst een koel zeeklimaat terwijl in het midden van het land een gematigd zeeklimaat heerst en in het noorden van het land weer een koud steppeklimaat. Kortom, Chili is een enorm divers land met droge woestijnen en bergen met eeuwig sneeuw. Nieuwsgierig geworden? Boek dan snel uw vliegticket!

Naar Chili

Prijs v.a.
Vluchten naar Santiago
€ 636