KLM vliegtickets

Retour
Enkele reis
Meerdere
KLM

KLM

Over KLM

KLM is de nationale airline van Nederland. In 2004 is KLM gefuseerd met Air France. De reguliere maatschappij biedt in de vliegtuigen verschillende reisklassen aan. KLM staat bekend om haar goede service.

Vertrekhavens

De thuishaven van KLM is Amsterdam Schiphol. Vanaf daar vertrekken de meeste vluchten. Ook vertrekken er cityhoppers van KLM vanuit Eindhoven en Rotterdam naar Londen. KLM vliegt naar bijna alle primaire airports in Europa.

Check-in

Online inchecken kan bij KLM vanaf 30 tot 1 uur voor vertrek. U kunt dan ook uw stoel kiezen. Eventueel kunt u de incheck online ongedaan maken. Voor inchecken op de luchthaven en bagageafgifte-tijden kijkt u op de website.

Toegestane bagage

De maximale hoeveelheid mee te nemen bagage verschilt per reisklasse. Voor de economy class is dit 1 stuk handbagage van max. 12 kg (55 x 35 x 25 cm) en een klein persoonlijk item van max. 40 x 30 x 15 cm. Overbagage wordt in rekening gebracht. KLM heeft een Baggage Calculator die uitrekent hoeveel dit kost.

Aan boord

KLM serveert gratis aan boord, afhankelijk van de duur van de vlucht en de klasse die u reist, goede maaltijden, snacks en dranken.

Contactinformatie

Op de website vindt u de contactgegevens van KLM gesorteerd per onderwerp. Voor vragen over de reservering of incheck belt u 020-4747747 (24 uur per dag bereikbaar).

Klantwaardering
7.0/10 uit 26 beoordelingen
Geef een cijfer aan KLM