Vliegtickets Bali

Ontdek Bali als een van de mooiste eilanden van Azië, met prachtig natuurschijn, heerlijk eten en prachtige tempels. Bent u al verkocht? Bali heeft u alles te bieden voor een mooie vakantie! Dus boek snel uw vliegticket naar Bali.

Algemene informatie

Bali schijnt ontdekt te zijn 100 jaar voor Chr. Toen stond het al bekend als een mooi eiland. Bali wordt ook wel het eiland Gods genoemd, het landschap varieert enorm, waardoor de veelkleurigheid van het eiland alleen maar groter wordt. Het eiland wordt getypeerd door de Agung berg, dit is een vulkanisch gebergte met een hoogte van 3142 meter. Uw ticket naar Bali brengt u naar de luchthaven Ngurah Rai dat ligt op 15 km van de hoofdstad Denpasar.

Bezienswaardigheden

Naast de velen natuurwandelen die u zeker moet maken, moet u zeker ook de Gunung Kawi rotsen zien, dit zijn heel bijzondere rotsen omdat er allerlei symbolen en tekeningen uit zijn gehakt. Daarna is het een idee om de Goa Lawah te bezoeken, dit is een hele mysterieuze vleermuizengrot. Wat u ook echt gezien moet hebben is de Klungkung, dit oude, maar zeer bijzonder paleis is heel indrukwekkend. Verder kunt u nog naar Goa Gajah grot, deze grot is bijzonder omdat de opening een monsterlijke mond voorstelt.

Te doen

Wat zeker leuk is om te doen in Bali duiken. De koraalvelden onder de zee zijn adembenemend. Tevens is het erg leuk om de festivals op Bali mee te maken. Nyepi is het festival waarbij de Hindoes nieuwjaar vieren, dit is een groot kleurrijk feest. Met uw ticket naar Bali vliegt u al over de mooie Agung berg voordat u landt. De echte avonturiers moeten dan ook echt de berg gaan beklimmen. Het wordt wel aangeraden om een gids mee te nemen.

Klimaat

Het klimaat in Bali is een tropische regenwoud klimaat, wat betekent dat het er vaak warm is, maar waar het ook vaak en veel kan regenen. Dus houd rekening met het klimaat als u van plan bent een reis te boeken naar Bali. Het beste kunt u reizen tussen juni en september.

Over de luchthaven

U landt op het Ngurah Rai vliegveld. Dit vliegveld is niet een heel groot, maar wel een van de belangrijkste van Indonesië. Vrijwel alle grote vliegtuigmaatschappijen zoals: KLM, Singapore Airlines, Cathay Pacific en Japan Airlines vliegen op dit vliegveld.

Prijsindicatie

Bezig met laden…

Weersvooruitzicht Bali

bewolkt met zware regen
do
29°C
OZO
4 bft
bewolkt met zware regen
vr
29°C
OZO
4 bft
lichte regenbuien
za
29°C
OZO
4 bft
bewolkt met zware regen
zo
29°C
O
4 bft
bewolkt met zware regen
ma
29°C
O
3 bft