Vluchten Indonesië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegreis naar Indonesië

Indonesië is met ruim zeventienduizend eilanden de grootste eilandenstaat ter wereld. Veel van deze eilanden zijn onbewoond, maar daarom onder toeristen enorm populair. Wilt u ook een onbewoond eiland bezoeken? Dan is een vliegticket naar Indonesië een echte aanrader voor u! Vanaf Amsterdam boekt u een goedkope vlucht bij KLM, China Airlines en Xiamen Airlines. U komt aan op de internationale luchthaven van Bali of Jakarta.

Waarom vliegen naar Indonesië?

Als u een liefhebber bent van zon, zee en strand, dan is een vliegticket naar Indonesië zeker aan u besteedt! Sumatra, Java en Bali zijn hier de plaatsen bij uitstek voor. Indonesië kent ook een zeer rijke cultuur. U kunt in elke plaats talloze tempels en gebouwen uit de koloniale tijd bezoeken. U moet zeker het Borobudur tempelcomplex aandoen. Deze prachtige tempel ligt op Midden-Java, in de provincie Magelang.

Klimaat in Indonesië

Indonesië kent een warm, vochtig klimaat doordat het rond de evenaar ligt. Aan regen is er geen gebrek in Indonesië: per jaar valt er ongeveer 2000 millimeter aan regen. Daarnaast kent het land ook een echt regenseizoen waarin hoosbuien met onweer en veel hagel niet ongewoon zijn. Het is daarom niet aan te raden om in september en oktober naar Indonesië te vliegen.

Naar Indonesië

Prijs v.a.
Vluchten naar Bali
€ 552
Vluchten naar Jakarta
€ 491