Vliegtickets Bangkok

Verlangt u naar de zon, een indrukwekkende cultuur, veelzijdige mensen en vooral heerlijk eten? Dan is Bangkok de perfecte bestemming voor u. Dus twijfel niet en boek uw reis naar Bangkok!

Algemene informatie

Deze indrukwekkende stad is ontstaan in de veertiende eeuw als klein dorpje aan de mond van de Chao Praya River. Tegenwoordig is het een van de grootste steden van Azië met meer dan 8 miljoen inwoners. Bangkok is verdeeld in vijftig districten, waarin grote hotels en winkelcentra zich afwisselen met kleine en gezellige marktjes. Als u vliegtickets Bangkok boekt, landt u op het Suvarnabhumi airport. U bent binnen een uur in het centrum van Bangkok.

Bezienswaardigheden

Als u een vliegticket naar Bangkok boekt, dan krijgt u gegarandeerd geen spijt, de stad is zo divers en imponerend dat het zeker een bezoek waard is. U moet dan ook zeker het Koninklijk paleis van Bangkok bezoeken. Houdt u meer van attractieparken dan is het Siam Park waterpark erg leuk om naar toe te gaan, omdat alle attracties typische dingen zijn uit Thailand, zoals draken, Thaise tempels en gebouwen maar ook een drijvende markt.

Te doen

Aangezien de stad aan de Chao Praya rivier ligt, is leuk om een boottocht te maken over de rivier waarin u de stad vanuit een ander maar zeer leuk perspectief kunt zien. Er vinden ook vele festivals plaats in Bangkok, waarvan het Songkran festival wel één van de mooiste festivals is. Mocht u op 13 april aankomen in Bangkok dan ziet u dat er in de stad een waar watergevecht plaatsvindt, drie dagen lang vieren ze “nieuwjaarsdag” op deze manier. Als u van Aziatisch eten houdt bent u in Bangkok op de juiste plaats. De stad kent veel verschillende restaurants en bars, waar u heerlijk kunt eten.

Klimaat

Het klimaat van Bangkok wordt gekenmerkt door het tropische moessonklimaat. Dit klimaat zorgt ervoor dat de temperaturen altijd hoog zijn. Daarom is het verstandig om tussen november en april uw vliegticket naar Bangkok te boeken, dan zijn de temperaturen het beste te verdragen en dan is de leukste tijd om de stad te bezoeken.

Over de luchthaven

Bangkok kent twee grote vliegvelden waarvan de Suvarnabhumie Airport de grootste en de nieuwste is. De vliegvelden hebben goed vervoer naar de stad. U kunt het beste boeken bij: Eva Air, China Airlines en KLM.

Prijsindicatie

Bezig met laden…

Weersvooruitzicht Bangkok

bewolkt met zware regen
di
30°C
W
2 bft
bewolkt met zware regen
wo
28°C
ZW
3 bft
bewolkt met zware regen
do
29°C
ZZW
3 bft
bewolkt met zware regen
vr
29°C
ZZW
4 bft
bewolkt met zware regen
za
28°C
ZZW
3 bft