Goedkope vluchten Thailand

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegtickets Thailand

Thailand is voor velen een geliefde vakantiebestemming. Of u nu op zoek bent naar een reis met veel cultuuruitstapjes of juist een zonvakantie, in Thailand bent u aan het juiste adres! Vluchten naar Thailand zijn over het algemeen zeer goedkoop. Vliegtickets naar Phuket vindt u bij KLM en Emirates. Vliegt u liever naar Bangkok? Dan is het aan te raden om te boeken bij Turkish Airlines of China Airlines.

Waarom vliegen naar Thailand?

Thailand staat bekend om zijn vriendelijk bevolking en uiteraard ook om de overheerlijk keuken. In het zuiden van het land kunt u prachtige witte zandstranden bezoeken en door het hele land vindt u imposante tempels. De Tiger Cave Tempel is een goed voorbeeld daarvan. Als u naar Thailand vliegt, dan komt u aan in Bangkok of in Phuket. In Bangkok kijkt u uw ogen uit; bezoek de drijvende markt, het Koninklijk Paleis en de tempels van de Gouden Boeddha. In Phuket daarentegen, heerst de rust en kunt u genieten van de warme zon. Heeft u al zin in deze vliegvakantie aan de andere kant van de wereld?

Klimaat in Thailand

Thailand heeft een tropisch klimaat; de temperatuur komt niet onder de twintig graden. Het land kent wel een aantal maanden met zware regenval. In deze maanden, april tot oktober, kunt u het land beter vermijden. De beste tijd van het jaar om naar Thailand te vliegen is de lente. De temperaturen zijn dan het aangenaamst.

Naar Thailand

Prijs v.a.
Vluchten naar Bangkok
€ 362
Vluchten naar Phuket
€ 540