Vliegen met Turkish Airlines

Retour
Enkele reis
Meerdere
Turkish Airlines

www.turkishairlines.com

Over Turkish Airlines

Turkish airlines is de nationale airline van Turkije, gevestigd in Istanboel. Turkish Airlines vliegt naar bestemmingen in Europa, de Verenigde staten, het Midden- en Verre Oosten en Afrika. De vliegmaatschappij werd in 2011, 2012 en 2013 benoemd tot beste airline van Europa.

Vertrekhavens

De thuisbasis van Turkish Airlines is Istanbul Atatürk Airport, waarvan de meeste vluchten vertrekken. Verder maakt Turkish Airlines gebruik van de luchthavens Ankara Esenboga en Istanboel Sabiha Gökçen.

Check-in

U kunt Online inchecken vanaf 24 uur tot 1,5 uur voor vertrek. U kunt dan ook uw stoel kiezen. De incheckbalie sluit 60 minuten voor vertrek. Voor informatie over bagageafgifte-tijden kijkt u op de website.

Bagage voorschriften

De hoeveelheid bagage die u mee mag nemen verschilt per reisklasse. Voor de economy class is dit  maximaal 8 kg handbagage met een afmeting van 23 x 40 x 55 cm. Het is mogelijk om extra ruimbagage bij te kopen. De kosten van overbagage vindt u hier.

Aan boord

Turkish Airlines serveert smakelijke maaltijden, dranken en snacks aan boord, waar geen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Contactinformatie

Het telefoonnummer van het  call center is 31 (0) 20 4059636, waar u naartoe kunt bellen met vragen over uw reservering. Ook kunt u een contactformulier invullen op de site. Voor alle informatie over contact met Turkish Airlines kunt u hier terecht.

Turkish Airlines vliegt naar:

Turkish Airlines vliegt met overstap naar:

Klantwaardering
7.0/10 uit 23 beoordelingen
Geef een cijfer aan Turkish Airlines