Over Turkish Airlines

Turkish airlines is de nationale airline van Turkije, gevestigd in Istanboel. Turkish Airlines vliegt naar bestemmingen in Europa, de Verenigde staten, het Midden- en Verre Oosten en Afrika. De vliegmaatschappij werd in 2011, 2012 en 2013 benoemd tot beste airline van Europa.

Vertrekhavens

De thuisbasis van Turkish Airlines is Istanbul Atatürk Airport, waarvan de meeste vluchten vertrekken. Verder maakt Turkish Airlines gebruik van de luchthavens Ankara Esenboga en Istanboel Sabiha Gökçen.

Check-in

U kunt Online inchecken vanaf 24 uur tot 1,5 uur voor vertrek. U kunt dan ook uw stoel kiezen. Voor informatie over bagageafgifte-tijden kijkt u op de website.

Bagage voorschriften

De hoeveelheid bagage die u mee mag nemen verschilt per reisklasse. Voor de economy class is dit max. 20 kg ruimbagage en 8 kg handbagage met een afmeting van 23x40x55 cm. De kosten van overbagage vindt u hier.

Aan boord

Turkish Airlines serveert smakelijke maaltijden, dranken en snacks aan boord, waar geen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Contactinformatie

Het telefoonnummer van het online check-in call center is + 90 212 444 0849 / +90 850 333 0849, waar u naartoe kunt bellen met vragen over uw reservering. Ook kunt u mailen naar ocihelp@thy.com. Op de website vindt u de contactgegevens van Turkish Airlines gesorteerd per onderwerp.

Turkish Airlines vliegt: Turkish Airlines vliegt met overstap:
Klantwaardering:
7.0 17 beoordelingen
Geef een cijfer aan Turkish Airlines