Vliegtickets Johannesburg

Retour
Enkele reis
Meerdere
Teveel aanvragen
Er zijn teveel prijzen achter elkaar opgevraagd. Over een paar seconden kun je het weer proberen.

Vliegtickets Johannesburg

Wilt u echt een bijzondere vakantie meemaken, waarin u verschillende culturen, heerlijk eten, prachtige natuurgebieden en mooie gebouwen leert kennen? Boek dan een vliegticket naar Johannesburg en ga genieten van een onvergetelijke vakantie.

Algemene informatie

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika. In het jaar 1886 werd de stad gebouwd. De stad profiteerde al snel van de goudvondst en veel mensen trokken naar de stad toe. Vandaag de dag is Johannesburg het economische centrum van Zuid-Afrika. Het heeft een groot zakencentrum en er hebben zich vele bedrijven gevestigd.

Natuur

In de buurt van Johannesburg liggen een aantal nationale parken met prachtige natuur en wilde dieren. Ook bevindt zich het bekende Krugerpark op rijafstand van Johannesburg. Op NatureScanner kunt u hier meer over lezen.

Bezienswaardigheden

Als u landt, vlak bij de stad, bent u binnen een uur in het centrum. De stad kent vele mooie en machtige gebouwen. U moet zeker het Carlton Centre in. Op de vijftigste verdieping kunt u schitterend uitkijken over de stad wat zeker de moeite waard is. U moet ook het Apartheidsmuseum bezoeken, de geschiedenis van Zuid-Afrika is een lange maar ingrijpende geschiedenis, die in dit museum wordt uitgelegd. Wat ook zeker een bezoekje waard is, is het Mandela Museum, veel Zuid-Afrikanen hebben nog steeds erg veel bewondering voor deze man.

Te doen

In Johannesburg is veel te doen. Van musea tot shoppingsmogelijkheden. Ook een aanrader is het om de Johannesburg Zoo te bezoeken, een van de grootste dierentuinen in Zuid-Afrika.

Klimaat

Het klimaat in Johannesburg is zeer aangenaam. Zeker als u in de zomer vliegtickets Johannesburg boekt omdat het dan in Zuid-Afrika winter is, zijn de temperaturen aangenaam, en is er bijna geen regen. Het klimaat in Johannesburg staat bekend als het subtropische hooglandklimaat.

Over de luchthaven

Het internationale vliegveld van Johannesburg heet O.R. Tambo International Airport. Verscheidene vliegtuigmaatschappijen vliegen op Johannesburg zoals KLM, Air France, Etihad Airways, Emirates, Kenia Airways etc. Mocht u vanaf Amsterdam dan kunt u het beste vliegtickets Johannesburg boeken met: KLM/Air France of Egypt Air.

Prijsindicatie

Grafiek aan het laden...

Het weersoverzicht voor Johannesburg

zonnig
wo
20°C
WZW
3 bft
zonnig
do
18°C
ZZW
2 bft
zonnig
vr
18°C
WZW
3 bft
zonnig
za
20°C
WNW
4 bft
zonnig
zo
18°C
ZW
4 bft

Naar Johannesburg vliegen:

vanuitairlineprijs v.a.
Amsterdam KLM €716
Amsterdam Brussels Airlines €629
Brussel Air Algerie €420
Brussel Egypt Air €466
Brussel Brussels Airlines €529
Brussel Emirates €563
Keulen Turkish Airlines €693
Keulen Lufthansa €625
Muenster Lufthansa €686