Vluchten Zuid-Afrika

Retour
Enkele reis
Meerdere

Tickets naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een divers land. Het land kent niet alleen veel verschillende bevolkingsgroepen, het kent ook maar liefst elf officiële talen. Het Afrikaans is een van deze talen en is verwant aan het Nederlands. Zuid-Afrika is een enorm land en dit betekent dat het meerdere internationale luchthavens heeft. Zo kunt u vanaf Amsterdam naar Kaapstad vliegen met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Turkish Airways. U kunt ook rechtstreeks vliegen naar het noordelijker gelegen Johannesburg. Onder meer Lufthansa, KLM en Turkish Airways bieden tickets aan naar deze stad. Het is zeker ook aan te raden om tickets te boeken vanaf de luchthaven van Keulen of Düsseldorf. Vaak bent u dan stukke goedkoper uit.

Waarom vliegen naar Zuid-Afrika?

Zuid-Afrika is door haar wonderschone natuur een land dat u gezien moet hebben. In het Krugerpark kunt u vanuit de auto olifanten, giraffen, neushorens en zelfs leeuwen spotten. Ook staat Zuid-Afrika bekend om de voortreffelijke wijn uit Stellenbosch bijvoorbeeld. Toch kent het land ook littekens die overal nog terug te vinden zijn. Zo is met name in Kaapstad de strijd tegen het Apartheidsregime nog duidelijk merkbaar. U kunt de stad dan ook niet bezoeken zonder Robbeneiland aan te doen.

Klimaat in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika kent verschillende klimaten. In het westen van het land heerst een woestijnklimaat, terwijl in het oosten het klimaat haast tropisch is te noemen. De beste jaargetijden om naar Zuid-Afrika te vliegen zijn in de lente en in de herfst. In deze perioden regent het het minst en zijn de temperaturen mild.