Over Lufthansa

Lufthansa is de grootste vliegmaatschappij van Duitsland en mede-oprichter van Star Alliance, een van 's werelds grootste samenwerkingsverbanden. Lufthansa vliegt naar 203 bestemmingen over de hele wereld.

Vertrekhavens

Het hoofdkwartier van Lufthansa is in Keulen gesitueerd. De belangrijkste vertrekhaven van de airline is Frankfurt. Ook Düsseldorf, Munster, Bremen en Keulen worden als vertrekhaven gebruikt. Vanuit Nederland vliegt Lufthansa vanaf Amsterdam Schiphol.

Check-in

De uiterlijke inchecktijden variëren per airport. Hier kunt u uw inchecktijden controleren. Op Schiphol kunt u online inchecken tot 60 minuten voor vertrek. Op Schiphol heeft u tot 45 minuten voor vertrek de tijd. De inchecktijden voor Frankfurt zijn online 30 minuten voor vertrek en op de luchthaven 40 minuten voor vertrek.

Toegestane bagage

Bij een vlucht met Lufthansa kunt u gratis 20 kg ruimbagage en eventueel een ski-uitrusting meenemen, indien u Economy Class vliegt. Handbagage is eveneens gratis en mag het gewicht van 8 kg en de afmetingen van 55 x 40 x 20 cm niet overschrijden.

Aan boord

Tijdens de vlucht wordt er een gratis menu aangeboden dat aansluit op de vertrektijd en vluchtduur. Indien u First Class vliegt, geniet u nog meer voordelen aan boord, zoals extra comfort.

Contactinformatie

Uw vragen kunt u stellen door een e-mail via de website te sturen. U kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, zoals 'check-in' en 'online boeken'. De site is niet in het Nederlands beschikbaar. U kunt voor informatie telefonisch contact opnemen met het kantoor van Lufthansa op Schiphol. Het telefoonnummer hiervan is 0900 1234 777 (0,15 p.m.).

Lufthansa vliegt: Lufthansa vliegt met overstap:
Klantwaardering:
5.0 5 beoordelingen
Geef een cijfer aan Lufthansa