Lufthansa vluchten

Retour
Enkele reis
Meerdere
Lufthansa

www.lufthansa.com

Over Lufthansa

Lufthansa is de grootste vliegmaatschappij van Duitsland en mede-oprichter van Star Alliance, een van 's werelds grootste samenwerkingsverbanden. Lufthansa vliegt naar 203 bestemmingen over de hele wereld.

Vertrekhavens

Het hoofdkwartier van Lufthansa is in Keulen gesitueerd. De belangrijkste vertrekhaven van de airline is Frankfurt. Ook Düsseldorf, Munster, Bremen en Keulen worden als vertrekhaven gebruikt. Vanuit Nederland vliegt Lufthansa vanaf Amsterdam Schiphol.

Check-in

De uiterlijke inchecktijden variëren per vliegveld. Hier kunt u uw inchecktijden controleren. Voor zowel online inchecken als inchecken op Schiphol zelf is de deadline 45 minuten voor vertrek. De incheckdeadline voor Frankfurt is 60 minuten voor vertrek

Toegestane bagage

Bij een vlucht met Lufthansa kunt u gratis 20 kg ruimbagage en eventueel een ski-uitrusting meenemen, indien u Economy Class vliegt.  is eveneens gratis

Wanneer u een Economy Light ticket boekt, mag u één stuk handbagage meenemen die het gewicht van 8 kg en de afmetingen van 55 x 40 x 23 cm niet overschrijden. Voor meer informatie over bagage en voor informatie over overbagage kunt u hier terecht.

Aan boord

Tijdens de vlucht wordt er een gratis menu aangeboden dat aansluit op de vertrektijd en vluchtduur. Indien u First Class vliegt, geniet u nog meer voordelen aan boord, zoals extra comfort.Voor extra informatie over het menu aan boord klikt u hier.

Contactinformatie

Uw vragen kunt u stellen door een e-mail via de website te sturen. U kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, zoals 'check-in' en 'online boeken'. De site is niet in het Nederlands beschikbaar. U kunt voor informatie telefonisch contact opnemen met het kantoor van Lufthansa op Schiphol. Het telefoonnummer hiervan is 0900 1234 777 (0,15 p.m.).

Lufthansa vliegt met overstap naar:

Klantwaardering
5.0/10 uit 12 beoordelingen
Geef een cijfer aan Lufthansa