Vliegtickets naar Barcelona

Goedkoop vliegen naar Barcelona is het voordeligst met Ryanair. Deze prijsvechter doet de stad aan vanuit Amsterdam Schiphol, Brussel, Niederrhein en Keulen stunt meerdere keren per jaar met hoge vliegkortingen. Vliegtickets vanuit Nederlandse steden worden aangeboden door de Spaanse low-cost airline Vueling, maar vaak vindt u nog goedkopere vliegtickets bij Transavia. De goedkoopste tickets uit Nederland worden aangeboden door KLM. Bij KLM bent u ook nog eens verzekerd van een uitstekende service. Andere low-budget maatschappijen die naar Barcelona vliegen zijn Eurowings en Tuifly.be. Deze vliegtickets zijn wel een stuk duurder dan de voorgaande opties.

Waarom vliegen naar Barcelona?

Barcelona is op Madrid na de grootste stad van Spanje en ligt aan de Middellandse Zee. Bekende bezienswaardigheden zijn de Sagrada Familia, de huizen ontworpen door Gaudí en het stadion van FC Barcelona. De luchthaven ligt 15 km buiten de stad en is te bereiken per trein, bus of met eigen vervoer. Men is ook bezig met het aanleggen van een metrolijn. Het aanbod van vliegtickets naar Barcelona is groot. Met prijsvechter Ryanair bent u doorgaans het goedkoopst uit.

Vliegtickets Amsterdam Barcelona

Vanaf Amsterdam Schiphol vliegen KLM, Transavia en Vueling rechtstreeks naar Barcelona. Vanuit Rotterdam en Eindhoven zijn er ook rechtstreekse vluchten, maar vanuit Amsterdam zijn de tickets goedkoper.

Prijsindicatie

Bezig met laden…

Het weer in Barcelona

lichte regenbuien
za
12°C
ZW
4 bft
zwarte lage bewolking
zo
12°C
WZW
4 bft
bewolkt met zware regen
ma
16°C
ZZW
5 bft
lichte regenbuien
di
12°C
ZZO
5 bft
lichte regenbuien
wo
12°C
ZZW
4 bft