Over Transavia

De low-cost vliegmaatschappij Transavia is met een ruim aanbod aan goedkope vluchten de marktleider in Nederland. Er wordt enkel gevlogen met Boeing 737-toestellen.

Vertrekhavens

Met de lijndienst van Transavia kunt u goedkoop vliegen vanaf de luchthavens Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Daarnaast worden ook chartervluchten aangeboden vanaf enkele andere regionale luchthavens naar veel Zuid-Europese bestemmingen.

Check-in

Vanaf 24 uur voor vertrek kunt u online inchecken. U kunt tot 48 uur voor vertrek een stoel reserveren tegen een vergoeding van 7,50 per enkele reis.

Toegestane bagage

U mag gratis 1 stuk van 10 kg aan handbagage meenemen. Voor ruimbagage dient u te betalen. Er wordt € 10 voor 15 kg in rekening gebracht. Voor 23 kg betaalt u € 25. Voor meer informatie kijkt u bij de bagagerichtlijnen.

Aan boord

Tegen betaling biedt Transavia aan boord een ruim assortiment aan dranken, sandwiches en lichte versnaperingen. Hiervoor kan uitsluitend aan boord betaald worden met creditcard of euro’s.

Contactinformatie

Het telefoonnummer van het callcenter is 0900 0737 (€ 1,30 per gesprek). Wilt u Transavia bellen in het buitenland? Zie de volledige lijst van telefoonnummers. Klachten kunt u doorgeven via het Transavia klachten-formulier.