Budget tickets naar Lissabon

Het aanbod van goedkope vluchten naar Lissabon is groot en divers. Indien u voor de laagste prijs gaat, komt u terecht bij Ryanair die vertrekt vanuit Eindhoven en Brussel. Als u de voorkeur heeft tickets vanuit Nederland te boeken, is vliegen met de low-cost airline Transavia ook een goedkope optie. Deze airline vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Ook Easyjet en Vueling vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol en hebben een zeer lage vliegticket-prijs. Vliegen vanaf Duits grensgebied is ook een optie. Eurowings en TUIfly vliegen beide vanuit Keulen. De prijzen kunnen echter flink oplopen. Het is beter om vanaf Amsterdam, Eindhoven of Brussel te vliegen, als u kosten wilt besparen.

Waarom vliegen naar Lissabon?

De hoofdstad van Portugal ligt op korte afstand van de Atlantische Oceaan. Beroemde beziens-waardigheden zijn het Hiëronymietenklooster, het plein Rossio en de rivier de Taag. Het nationale vliegveld Portela ligt nagenoeg midden in de stad, op 7 km afstand van het centrum. Dit is met de bus binnen 20 minuten makkelijk te bereiken. U kunt ook na uw vlucht per trein doorreizen naar Porto of Madrid.

Vliegtickets Amsterdam Lissabon

Er zijn rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Lissabon. Onder andere Easyjet, Transavia en KLM bieden deze non-stop vliegtickets aan. Schiphol is een prima luchthaven om goedkoop naar Lissabon te vliegen.

Prijsindicatie

Bezig met laden…

Weersvooruitzicht voor Lissabon

zonnig
do
24°C
ZO
2 bft
lichte regenbuien
vr
22°C
Z
3 bft
lichte regenbuien
za
23°C
ZW
4 bft
zonnig
zo
23°C
Z
3 bft
zonnig
ma
22°C
WNW
3 bft