Ryanair vliegtickets

Retour
Enkele reis
Meerdere
Ryanair

Ryanair

Over Ryanair

Ryanair is de grootste low-cost vliegmaatschappij binnen Europa. De vliegtickets worden aantrekkelijk geprijsd, zodat de maatschappij het vooral moet hebben van extra services die niet bij het ticket inbegrepen zijn. Op die manier kan Ryanair haar vliegtickets extreem goedkoop houden.

Vertrekhavens

Ryanair vliegt vanaf Schiphol, Eindhoven, Brussel, Bremen en Weeze. De airline vliegt op de wat kleinere regionale luchthavens, omdat dit goedkoper is. Nadeel daarvan is de soms grote afstand tot de aangeduide stad.

Check-in

Online inchecken kan bij Ryanair vanaf 48 uur tot 2 uur van tevoren via de website. Ryanair geeft geen stoelnummers bij het inchecken. Tegen betaling kunt u zelf een stoel uitkiezen in het vliegtuig. De balie sluit 20 minuten voor vertrek.

Toegestane bagage

U kunt tegen betaling maximaal 3 stuks ruimbagage inchecken van 20 kg voor 25 euro. De handbagage mag maximaal 10 kg wegen en niet groter zijn dan 55 x 40 x 20 cm.

Aan boord

Tijdens het vliegen met Ryanair worden tegen hoge prijzen snacks, warme en koude dranken aangeboden, evenals bier, wijn en gedistilleerd. De service is spaarzaam.

Contactinformatie

Ryanair is dagelijks te bereiken via het telefoonnummer 0900 04 00 860 (Engels, € 0,45). Zie de Ryanair website voor een lijst met telefoonnummers voor verschillende landen. Voor restituties en schade-claims kunt u een formulier invullen.  Let op dat u voor veranderingen in een bestaande boeking hoge kosten betaalt.