Over Eurowings

Eurowings is een Duitse low-cost airline die volledig in het bezit is van Lufthansa. Eurowings vliegt op zo'n 75 bestemmingen in en nabij Europa. De site van Eurowings is voor het overgrote deel in het Nederlands beschikbaar.

Vertrekhavens

De thuishaven van Eurowings is Keulen. Vanuit Keulen worden de meeste bestemmingen aangedaan. Andere vanuit Nederland goed bereikbare vertrekhavens zijn Maastricht en Dortmund.

Check-in

Inchecken kan aan de balies vanaf 2 uur tot 30 minuten voor vertrek. Aangeraden wordt ten minste 90 minuten voor vertrektijd aanwezig te zijn bij de balie. Online inchecken kan alleen in het Duits en is mogelijk vanaf 72 uur tot aan 3 uur voor vertrek. U kunt bij het boeken van uw vlucht uit drie tarieven kiezen: basic, best en flex.

Toegestane bagage

Het is toegestaan gratis een stuk handbagage mee te nemen van max. 8 kg (55 x 40 x 20 cm). In te checken bagage dient max. 20 kg te wegen en kost € 8,00 per item. Als u een 'best' of 'flex' tarief heeft gekozen, is de prijs van bagage erbij inbegrepen. Voor extra toeslagen (zoals bij overbagage) kijkt u hier.

Aan boord

Eurowings biedt een 'Sky Bistro' aan tijdens de vlucht waarbij u drinken en eten tegen betaling kunt bestellen. Het aanbod met prijzen kunt u hier bekijken.

Contactinformatie

De klantenservice van Eurowings is vanuit Nederland bereikbaar via 0900 0401212 (€0,40 p.m.). Voor een overzicht van telefoonnummers vanuit andere landen kijkt u hier. E-mailen is niet mogelijk.