Goedkope Eurowings vluchten

Retour
Enkele reis
Meerdere
Eurowings

www.eurowings.com

Over Eurowings

Eurowings is een Duitse low-cost airline die volledig in het bezit is van Lufthansa. Eurowings vliegt op zo'n 75 bestemmingen in en nabij Europa. De site van Eurowings is voor het overgrote deel in het Nederlands beschikbaar.

Vertrekhavens

De thuishaven van Eurowings is Keulen. Vanuit Keulen worden de meeste bestemmingen aangedaan. Andere vanuit Nederland goed bereikbare vertrekhavens zijn Maastricht en Dortmund.

Check-in

Inchecken kan aan de balies vanaf 2 uur tot 30 minuten voor vertrek. Aangeraden wordt ten minste 90 minuten voor vertrektijd aanwezig te zijn bij de balie. Online inchecken is mogelijk vanaf 72 uur tot aan 3 uur voor vertrek. Hierbij kunt u een zitplaats uitkiezen. U kunt bij het boeken van uw vlucht uit vier tarieven kiezen: basic, smart, best en BIZclass.

Toegestane bagage

Het is toegestaan gratis een stuk handbagage mee te nemen van max. 8 kg (55 x 40 x 23 cm). In te checken bagage dient max. 23 kg te wegen en kost € 15,00, wanneer u dit online aangeeft. Bij de check-in balie stijgt dit bedrag naar € 30,00. Als u een 'basic', 'best' of 'BIZclass' tarief heeft gekozen, is de prijs van bagage erbij inbegrepen. Voor extra toeslagen (zoals bij overbagage) kijkt u hier.

Aan boord

Eurowings biedt een 'Sky Bistro' aan tijdens de vlucht waarbij u drinken en eten tegen betaling kunt bestellen.

Contactinformatie

De klantenservice van Eurowings is vanuit Nederland non-stop bereikbaar via 0900 0401212 (de lokale kosten van uw telefoonaanbieder zijn van toepassing. Het mobiele tarief kan hoger zijn). Voor een overzicht van telefoonnummers vanuit andere landen kijkt u hier. Ook kunt u via een contactformulier contact opnemen met Eurowings.