Over Vueling

Vueling Airlines is een Spaanse low-cost airline die opgericht is in 2004. De vliegmaatschappij vliegt naar de belangrijkste Spaanse bestemmingen en bezit uitsluitend Airbus A-320 toestellen.

Vertrekhavens

De thuisbasis van Vueling is Barcelona El Prat. Als belangrijkste hubs gebruikt de airline Parijs, Madrid, Milaan en Rome. Vueling vliegt ook onder andere vanuit Amsterdam en Brussel. Vueling kent geen Duitse vertrekhavens.

Check-in

Bij Vueling kunt u online inchecken vanaf 7 dagen tot 4 uur voor vertrek, indien u een zitplaats heeft gekozen. De incheckbalies sluiten doorgaans 40 minuten voor vertrek.

Toegestane bagage

Handbagage mag hoogstens 10 kg wegen en de maximale afmetingen van 55 x 40 x 20 cm hebben. Als deze overschreden worden, wordt er € 30,00 in rekening gebracht. Voor in te checken bagage (1 stuk van maximaal 23 kg) dient u apart te betalen. De prijs varieert per vluchttraject.

Aan boord

Aan boord kunt u iets te eten en te drinken krijgen tegen relatief hoge prijzen.

Contactinformatie

De klantenservice van Vueling is vanuit Nederland bereikbaar via het nummer 0900 777 0023 (€ 0,50 p.m.). Vueling raadt aan om bij vragen of opmerkingen een e-mail te sturen via de website.