Goedkope vluchten Spanje

Retour
Enkele reis
Meerdere

Canarische Eilanden

Vliegtickets naar de Canarische Eilanden.

Vluchten Spanje

Het aanbod van vluchten naar Spanje is enorm, zowel vanuit Nederland als uit Duitse en Belgische steden. Prijsvechters vliegen het hele jaar door naar de toeristische Spaanse steden. Met name Ryanair, Transavia en Easyjet bieden veel goedkope vluchten aan. Het is vaak ook mogelijk om tickets te boeken bij een Spaanse low-cost luchtvaartmaatschappij, bijvoorbeeld Vueling die airport Barcelona El Prat als thuisbasis heeft. Daarnaast kunt u vrijwel altijd kiezen voor een vlucht met wat meer service en comfort, zoals bij KLM. KLM staat garant voor een uitstekende service.

Waarom vliegen naar Spanje?

Spanje is een trekpleister voor toeristen. Vluchten Spanje worden om uiteenlopende redenen geboekt: de steden Barcelona en Madrid zijn trekpleisters, maar ook de Pyreneeën en de vissersdorpjes in Galicië zijn geliefd. Waar u ook vertoeft; het heerlijke Spaanse eten, het florerende nachtleven en de flamenco vindt u bijna overal. Vliegtickets boeken naar Spanje is dus een gegarandeerd goede keuze.

Het klimaat van Spanje

Spanje heeft een zeer onregelmatig berglandschap, waardoor het land veel klimaatsoorten kent. Over het algemeen heerst er een mediterraan klimaat dat door hete zomers en weinig neerslag wordt gekenmerkt. Ook zijn sommige Spaanse plaatsen, zoals Sevilla, heel erg droog. Alleen in het Zuidwesten valt er relatief veel neerslag. Daarnaast kennen de Canarische Eilanden het hele jaar zomerse temperaturen.