Goedkoop vliegen naar de Canarische Eilanden

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar de Canarische Eilanden

Veel vliegmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets aan naar deze bestemming. De prijzen van deze tickets kunnen varieren van enkele tientjes tot honderden euro's. De goedkoopste vluchten zijn doorgaans bij Ryanair te vinden. Het is dan vaak voordeliger om vanuit Duitsland of België te vliegen. De vluchten die vanaf Eindhoven vergelijken met de vluchten uit grensgebied is het altijd waard. Ryanair biedt regelmatig goedkope vliegtickets aan vanaf Eindhoven. Een andere optie is vliegtickets boeken bij TUIfly.be. Voor goedkope vliegtickets kunt u ook terecht bij Easyjet. Easyjet is doorgaans de goedkoopste die vanaf Amsterdam Schiphol vliegt.

Waarom vliegen naar de Canarische Eilanden?

De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. De oorspronkelijk vulkanische eilanden zijn een Spaanse autonome regio. Ze zijn erg populair onder toeristen vanwege het klimaat en de mooie natuur. Vliegtickets kunnen naar diverse eilanden worden geboekt. Naar Tenerife, het grootste Canarische eiland, worden de meeste vluchten uitgevoerd. Elk eiland heft zijn eigen cultuur, karakter en toeristische bezienwaardigheden.

Klimaat op de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden kennen een gunstig subtropisch klimaat. Doordat de eilanden veel zuidelijker liggen dan Spanje, zijn de temperaturen er hoger dan op het vasteland. De gunstige ligging in de Atlantische Oceaan en een noordelijke wind zorgen ervoor dat het er niet zo heet is als in Marokko. De temperaturen komen het hele jaar door niet onder de twintig graden.