TUIfly.be vluchten

Retour
Enkele reis
Meerdere
TUIfly.be

www.tuifly.be

Over TUIfly.be

TUIfly.be is een Belgische vliegmaatschappij die huiscarrier is voor de touroperator TUI. TUIfly.be is onderdeel van de vakantievloot TUI Airlines waar ook o.a. TUI onder valt. TUIfly.be vliegt naar ruim 76 voornamelijk zonnige bestemmingen rond het Middellandse Zeegebied.

Vertrekhavens

Brussel is de thuishaven voor TUIfly.be. Dit is vanuit Nederland de meest nabije airport vanwaar TUIfly.be vliegt. TUIfly.be vliegt niet vanuit Duitsland.

Inchecken

Het is mogelijk om online in te checken. Dit kan vanaf 24 uur tot 6 uur voor vertrek. U dient zich 2 uur (3 uur voor lange afstandsreizen) voor vertrek ingecheckt te hebben, indien u bij de incheckbalie incheckt. Het is mogelijk om tegen betaling een stoel te reserveren.

Toegestane bagage

 mag 1 stuk handbagage meenemen van max. 55 x 40 x 20 cm en een gewicht van 10 kg. Ruimbagage kan worden bijgeboekt maar zit niet inbegrepen in de prijs. Tarieven zijn hier te vinden. Voor overbagage wordt er een bedrag van 12 euro per kilo in rekening gebracht. Voor langeafstandsreizen loopt dit op tot 15 euro per kilo.

Aan boord

U kunt er van te voren voor kiezen een maaltijd te reserveren voor € 10 per enkele reis. Daarnaast kan er eten en drinken aan boord worden gekocht.

Contactinformatie

Voor vragen, opmerkingen of annuleringen kunt u gebruikmaken van het online contactformulier. U kunt ook van maandag t/m zaterdag bellen naar het telefoonnummer van de klantenservice: +32 70 22 00 00.