Over TUIfly.be

TUIfly.be is een Belgische vliegmaatschappij die huiscarrier is voor de touroperator TUI. TUIfly.be is onderdeel van de vakantievloot TUI Airlines waar ook o.a. TUI onder valt. TUIfly.be vliegt naar ruim 76 voornamelijk zonnige bestemmingen rond het Middellandse Zeegebied.

Vertrekhavens

Brussel is de thuishaven voor TUIfly.be. Dit is vanuit Nederland de meest nabije airport vanwaar TUIfly.be vliegt. TUIfly.be vliegt niet vanuit Duitsland.

Inchecken

Op de website van TUIfly.be wordt geen informatie verschaft over de incheckmogelijkheden. Informatie hierover ontvangt u als u uw ticket geboekt heeft. Online inchecken is niet mogelijk

Toegestane bagage

Ruimbagage is gratis, mits die niet meer dan 20 kg weegt. Overgewicht wordt per 5 kg berekend: 1-5 kg extra kost € 35. U mag 1 stuk handbagage meenemen van max. 55 x 40 x 20 cm en een gewicht van 6 kg.

Aan boord

U kunt er van te voren voor kiezen een maaltijd met twee non-alcoholische drankjes te reserveren voor € 8 per enkele reis.

Contactinformatie

Voor vragen, opmerkingen of annuleringen kunt u gebruikmaken van het online contactformulier. U kunt ook van maandag t/m zaterdag bellen naar het telefoonnummer van de klantenservice: +32 70 22 00 00.