Over TUI

TUI is een Nederlandse goedkope vliegmaatschappij die voornamelijk vluchten uitvoert voor vakantiegangers die hun reizen geboekt hebben bij Arke. Dit zijn zonnige bestemmingen, o.a. in het Middellandse Zeegebied, de Canarische Eilanden en Noord-Afrika. TUI is onderdeel van de TUI Airlines-groep, waar o.a. TUifly.be en TUIfly onder vallen.

Vertrekhavens

De thuishaven van TUI is Amsterdam Schiphol. Vanaf deze airport vertrekt de airline naar een kleine 60 bestemmingen over de hele wereld.

Check-in

Online inchecken is mogelijk vanaf 21 tot 3 dagen voor vertrek. Inchecken bij de balies op de luchthaven is mogelijk vanaf 3 uur tot 1,5 uur voor vertrek. Voor €5,00 kunt u een stoel reserveren met extra beenruimte of aan het raam. Vliegen met TUI kan in diverse reisklassen.

Toegestane bagage

Handbagage mag gratis meegenomen worden en niet meer dan 7 kg per stuk wegen. De som van de afmetingen dient niet meer dan 115 cm te zijn. Een laptop mag apart worden meegenomen. Ook ruimbagage is gratis. Afhankelijk van welke klasse u reist, mag deze niet zwaarder zijn dan 20 - 30 kg. Voor overbagage wordt er €8,00 - €12,00 per kg in rekening gebracht.

Aan boord

Een maaltijd kan gereserveerd worden voor €10,95 op korte vluchten. Drinken en snacks dienen aan boord betaald te worden. Op vluchten naar verre bestemmingen krijgt u een gratis maaltijd en twee drankjes.

Contactinformatie

Contact kunt u 7 dagen per week tot 23.00 uur opnemen via het telefoonnummer: 0900-2753359 (€0,15 p.m.). U kunt uw vragen ook stellen middels het online contactformulier.