Goedkoop vliegen naar Curaçao

Fantaseert u van mooie stranden waar u heerlijke cocktails kunt drinken en waar u kunt genieten van het heerlijke weer op een schitterend eiland? Dan is Curaçao de perfectie locatie om uw fantasie werkelijkheid te laten worden, dus boek zo snel mogelijk vliegtickets naar Curaçao!

Algemene informatie

Curaçao een eiland in het carabisch zeegebied is ooit ontdekt door de Spanjaarden en was eeuwen lang een strategische uitvalsbasis om handel te drijven. De naam Curaçao zou komen van het Portugezen woord coraçao, wat hart betekent. Toen de Nederlanders in 1634 het eiland in bezit namen hebben ze de naam gehouden. Als u landt na uw vliegreis naar Curaçao ziet uw de geweldige stranden al voor u verschijnen, en als u uitstapt kunt u gelijk genieten van het heerlijke weer.

Bezienswaardigheden

Doordat curaçao vroeger interessant lag op vroegere handelsroutes kent het eiland vele forten die mooi en leuk zijn om te bezoeken. Tevens is Willemstad de hoofdstad van het eiland en de moeite waard om te bezoeken. De bekende skyline met de gekleurde huizen moet u eigenlijk wel gezien hebben voordat u het eiland weer verlaat. Wat u natuurlijk niet kunt missen zijn de geweldige stranden.

Te doen

Het is leuk om Willemstad te bezoeken, de stad zelf heeft nog redelijk wat koloniale gebouwen die leuk zijn om te bekijken en te bezoeken. Als u de cultuur heeft opgesnoven is het erg leuk en mooi om te gaan duiken bij de “Kleine Klip”. Wat ook gezellig is om te doen is de kleine (vissers)dorpjes op het eiland te bezoeken. U krijgt er zeker geen spijt van dat u vliegtickets naar Curaçao heeft geboekt.

Klimaat

Curaçao heeft een heerlijk klimaat in de zomer dat komt doordat het in een tropische savanne klimaat ligt. Tussen oktober en december is het regenseizoen. De beste tijd om naar Curaçao te vliegen, is dus tussen januari en september.

Over de luchthaven

Curaçao heeft een vliegveld en die ligt in de buurt van Willemstad. Het vliegveld heet Hato international Airport. Er vliegen verschillende vliegtuigmaatschappijen op Curaçao. Onder andere KLM en TUI. Dus fantaseer niet langer maar boek tickets naar Curaçao.

Prijsindicatie

Bezig met laden…

Weersvooruitzicht Curacao

lichte regenbuien
za
27°C
O
4 bft
lichte regenbuien
zo
28°C
O
4 bft
lichte regenbuien
ma
27°C
ONO
4 bft
lichte regenbuien
di
27°C
O
5 bft