Vliegtickets naar de Antillen

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkoop naar de Antillen

Wanneer u naar de Antillen vliegt, zult u meestal op de hoofdstad van Curacao, Willemstad, vliegen. Wanneer u vanuit Nederland naar de Antillen wilt gaan zult u meestal met KLM of TUI vliegen. TUI biedt meestal de goedkoopste vliegtickets naar de Antillen aan. Beide maatschappijen vliegen zonder overstap naar Curacao. Het internationale vliegveld van Curacao heet Hato airport.

Waarom vliegen naar de Antillen?

Op deze prachtige eilanden kunt u heerlijk tot rust komen. Terwijl u geniet van de mooiste stranden schijnt het zonnetje intussen de hele dag en zijn er overal mogelijkheden om op deze mooie stranden ook iets te eten en drinken. Toch hebben de Antillen meer te bieden dan alleen mooie stranden. De vrolijk gekleurde huisjes in Willemstad zijn een leuke attractie, de natuur op het binnenland is adembenemend, op zee kan heerlijk gesport worden en in zee zwemmen de mooiste vissen! Al met al is er dus voldoende vermaak voor een schitterende vakantie.

Het weer op de Antillen

Op deze (voormalig) Nederlandse eilanden is het meestal goed toeven. Met een gemiddelde van 8 zonuren per dag is het een van de zonnigste plekken op aarde. Het is er het hele jaar rond de dertig graden maar van oktober tot december kan er wel af en toe een bui vallen. Ondanks de regenbuien is het door het hele jaar een populaire vakantiebestemming.

Naar Antillen

Prijs v.a.
Vluchten naar Curacao
€ 440