Goedkoop naar de Nederlandse Antillen

Wanneer u naar de Nederlandse Antillen vliegt, zult u meestal op de hoofdstad van Curacao, Willemstad, vliegen. Wanneer u vanuit Nederland naar de Nederlandse Antillen wilt gaan zult u meestal met KLM of TUI vliegen. TUI biedt meestal de goedkoopste vliegtickets naar de Nederlandse Antillen aan. Beide maatschappijen vliegen zonder overstap naar Curacao. Het internationale vliegveld van Curacao heet Hato airport.

Waarom vliegen naar de Nederlandse Antillen?

Op deze prachtige eilanden kunt u heerlijk tot rust komen. Terwijl u geniet van de mooiste stranden schijnt het zonnetje intussen de hele dag en zijn er overal mogelijkheden om op deze mooie stranden ook iets te eten en drinken. Toch hebben de Nederlandse Antillen meer te bieden dan alleen mooie stranden. De vrolijk gekleurde huisjes in Willemstad zijn een leuke attractie, de natuur op het binnenland is adembenemend, op zee kan heerlijk gesport worden en in zee zwemmen de mooiste vissen! Al met al is er dus voldoende vermaak voor een schitterende vakantie.

Het weer op de Nederlandse Antillen

Op deze (voormalig) Nederlandse eilanden is het meestal goed toeven. Met een gemiddelde van 8 zonuren per dag is het een van de zonnigste plekken op aarde. Het is er het hele jaar rond de dertig graden maar van oktober tot december kan er wel af en toe een bui vallen. Ondanks de regenbuien is het door het hele jaar een populaire vakantiebestemming.

Naar Nederlandse Antillen