Over TUIfly

TUIfly is een Duitse vliegmaatschappij, opgericht in 2007. De airline vliegt naar veel Europese, veelal zonnige, bestemmingen. Het hoofdkwartier ligt in Hannover.

Vertrekhavens

Vanuit Duitsland vertrekt TUIfly vanaf alle aan Nederland grenzende luchthavens.

Check-in

U kunt online inchecken vanaf 30 uur tot 5 uur voor vertrek. De incheckbalies op de airport zijn twee uur van te voren open en sluiten doorgaans 45 minuten voor vertrek. Het is mogelijk om een stoel te reserveren tot 48 uur voor de vlucht. Hiervoor wordt € 10 in rekening gebracht.

Toegestane bagage

Het maximale gewicht voor handbagage is 6 kg en de afmetingen mogen de 45 x 35 x 20 cm niet overschrijden. Een laptop mag apart worden meegenomen. Voor ruimbagage geldt het maximale gewicht van 20 kg. Voor overbagage wordt € 1 per kg berekend.

Aan boord

Min. 2 dagen voor de dag van vertrek kunt u een maaltijd reserveren voor aan boord, variërend van € 7 tot € 15. Afhankelijk van de vluchtduur wordt er standaard gratis een snack of klein menu aangeboden.

Contactinformatie

De site is niet in het Nederlands beschikbaar. U kunt contact met TUIfly opnemen door het online formulier in te vullen, maar u kunt ook bellen naar het telefoonnummer 0900 249 9 990 (€ 0,50 p.m.).