Vliegtickets Los Angeles

Heeft u altijd al eens willen weten waar de meeste films worden gemaakt, waar u kunt genieten van schitterende stranden en het mooie weer en waar u dagelijks wereldsterren kunt zien? Dan is het boeken van een vliegticket naar Los Angeles geen slecht idee. Los Angeles biedt u dit en nog veel meer!

Algemene informatie

Los Angeles is ooit ontdekt door de Portugees Juan Rodríguez Cabrillo in 1542. Echter eeuwen later in 1771 bouwde de Spaanse monnik Serra een klooster later werd het een dorp en weer later een stad. Hedendaags is het een van de grootste steden in Amerika met meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is voor verschillende godsdiensten belangrijk. Zo woont de op een na grootste joodse gemeenschap in LA en is er een rooms katholieke aartsbisschopsdom gevestigd. Als u gaat landen met uw vliegtickets Los Angeles dan is het opvallend dat de stad weinig hoogbouw kent.

Bezienswaardigheden

Los Angeles heeft u in vele opzichten veel te bieden. Zo moet u zeker de mooie stranden zien zoals Malibu, Venice en Santa Monica maar ook in de stad is veel te zien zoals: Beverly Hills, Hollywood, Grauman’s Chinese Theatre, de Central Library en het LA Times building. Heeft u niet alleen vliegtickets Los Angeles maar neemt u ook uw kinderen mee, dan is het zeker een aanrader om naar Disney Land te gaan.

Te doen

Er is erg veel te doen in Los Angeles. The Walk of Fame is natuurlijk heel bekend en daar moet dan zeker ook overheen gelopen worden. Mocht u de tijd hebben en van kunst houden dan moet u het Los Angeles County Museum of Art bezoeken, in dit museum hangen meer dan 100.000 kunstwerken. Het is tevens indrukwekkend om de Cathedral of Our Lady of Los Angeles te bezoeken. Als u zin heeft in goed eten, dan bent in Los Angeles op het juist adres. Los Angeles kent veel goede restaurants en bars. Mocht u sportief zijn ingesteld dan kan ik u aanraden om te gaan surfen en skiën op één dag.

Klimaat

Los Angeles heeft een geweldig klimaat; het wordt er nooit extreem heet en het regent er zelden. Dit komt omdat de stad in een subtropisch mediterriaans klimaat ligt. U hoeft dus geen rekening met het weer te houden als u een vlucht naar Los Angeles boekt.

Over de luchthaven

Los Angeles heeft een van de grootste vliegvelden ter wereld. Op Los Angeles International Airport worden per jaar meer dan 60 miljoen passagiers verwerkt. Er zijn genoeg goede mogelijkheden om vanaf het vliegveld in de stad te komen. Mocht u vanuit Amsterdam vliegen dan kunt u het beste uw vliegtickets Los Angeles boeken met de volgende vliegtuigmaatschappijen: KLM, United Airlines, Lufthansa en Air Canada.

Prijsindicatie

Bezig met laden…

Weersvooruitzicht Los Angeles

licht bewolkt
do
21°C
Z
3 bft
zonnig
vr
19°C
Z
3 bft
zonnig
za
19°C
Z
3 bft
zonnig
zo
21°C
Z
3 bft