Goedkoop vliegen naar de Verenigde Staten

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vluchten naar de Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn een populaire vakantiebestemming en dat is ook terug te zien aan het enorme aantal vluchten dat dagelijks naar het land vliegt. Vanaf Amsterdam kunt u rechtstreeks vliegen naar tal van Amerikaanse steden waaronder New York, Boston, Chicago en Los Angeles. Onder meer KLM, Jet Airways en Delta Airlines bieden goedkope vliegtickets aan vanaf Schiphol naar dit uitgestrekte land.

Waarom vliegen naar de Verenigde Staten?

De Verenigde Staten zijn beroemd om hun steden met enorme skylines. New York en Los Angeles zijn alleen al hier om voor velen de reden om een vliegticket te boeken naar het land. Ook staan de Verenigde Staten bekend om hun adembenemende natuurparken. Zo zijn de Grand Canyon en het natuurpark Yellowstone wereldberoemd. Door deze grote variatie is een vliegticket boeken naar de Verenigde Staten gegarandeerd een goede keuze.

Het klimaat van de Verenigde Staten

De Verenigde Staten beslaan een gigantisch grondgebied en hierdoor kent het land veel verschillende klimaten. Zo is er het beroemde en beruchte Dead Valley. Dit is de heetste plek op aarde waar het maar liefst 55 graden kan worden. Naast een tropisch klimaat in het zuiden, kent het land juist een poolklimaat in het noorden. Met name in Alaska wordt het erg koud in de winter.