Vliegtickets Kuala Lumpur

Heeft u zin in een vakantie naar een stad waar oude koloniale architectuur en moderne nieuwbouw zich afwisselen, waar verschillende culturen zich hebben verenigd zoals Chinatown en Little India en waar u heerlijk traditioneel Aziatisch kunt eten? Boek dan gelijk uw vliegtickets Kuala Lumpur en u bent verzekerd van een mooie vakantie.

Algemene informatie

Kuala Lumpur wat betekent zoiets als een modderig samenloop van rivieren, is ontstaan in 1860 omdat er bij het water tin kon worden geworven. De handel in tin werd steeds grootster waardoor de stad ook bleef groeien. Vandaag de dag is het een stad van 1.6 miljoen inwoners. Kuala Lumpur is tevens de hoofdstad van Maleisië.

Bezienswaardigheden

Het is zeker de moeite waard om een vliegticket naar Kuala Lumpur te boeken als u houdt van gigantisch hoge gebouwen. De Petronas Twin Towers zijn 452 meter hoog en waren lange tijd het hoogste gebouw van de wereld. De koloniale gebouwen zijn ook interessant om eens te bezoeken, tevens is het leuk om het parlementsgebouw en het nationale paleis te bekijken en te bezoeken.

Te doen

In Kuala Lumpur hoeft u zich niet te vervelen. Zo moet u zeker de Kuala Lumpur toren in. Als u op hoogste verdieping bent, kunt u geweldig mooi over de stad heen kijken. De Central Market moet u ook echt niet overslaan. In deze overdekte markt kunt u allerlei souvenirs en andere snuisterijen kopen. Als u vliegtickets Kuala Lumpur geboekt heeft, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het eten, want er zijn veel heerlijke restaurants en bars te vinden. Mocht u daarna nog uit willen dan is daar genoeg gelegenheid voor. De Zouk club is zeker een aanrader.

Klimaat

Kuala Lumpur ligt in een tropisch regenbos klimaat, dat betekent dat de tempraturen er vaak hoog zijn, maar dat het er ook veel regent wat er voor zorgt dat het er vaak benauwd en klam aanvoelt. Daarom kunt het beste een ticket naar Kuala Lumpur boeken in de periode juni, juli of augustus.

Over de luchthaven

Het vliegveld heet het Kuala Lumpur Internatinal Airport. Als u landt bent u binnen een uur in het centrum van de stad. Het vliegveld is overzichtelijk en vrij nieuw. Als u vanuit Amsterdam vertrekt dan kunt u het beste uw vliegticket boeken met de volgende vliegtuigmaatschappijen: KLM, Malaysian Airlines, Air France of Emirates.

Prijsindicatie

Bezig met laden…

Weersvooruitzicht Kuala Lumpur

bewolkt met zware regen
za
30°C
ZZO
2 bft
lichte regenbuien
zo
32°C
ZO
2 bft
lichte regenbuien
ma
32°C
OZO
2 bft
lichte regenbuien
di
33°C
OZO
2 bft
zonnig
wo
33°C
OZO
2 bft