Vliegtickets Kuala Lumpur

Retour
Enkele reis
Meerdere
Teveel aanvragen
Er zijn teveel prijzen achter elkaar opgevraagd. Over een paar seconden kun je het weer proberen.

Vliegtickets Kuala Lumpur

Heeft u zin in een vakantie naar een stad waar oude koloniale architectuur en moderne nieuwbouw zich afwisselen, waar verschillende culturen zich hebben verenigd zoals Chinatown en Little India en waar u heerlijk traditioneel Aziatisch kunt eten? Boek dan gelijk uw vliegtickets Kuala Lumpur en u bent verzekerd van een mooie vakantie.

Algemene informatie

Kuala Lumpur wat betekent zoiets als een modderig samenloop van rivieren, is ontstaan in 1860 omdat er bij het water tin kon worden geworven. De handel in tin werd steeds grootster waardoor de stad ook bleef groeien. Vandaag de dag is het een stad van 1.6 miljoen inwoners. Kuala Lumpur is tevens de hoofdstad van Maleisië.

Bezienswaardigheden

Het is zeker de moeite waard om een vliegticket naar Kuala Lumpur te boeken als u houdt van gigantisch hoge gebouwen. De Petronas Twin Towers zijn 452 meter hoog en waren lange tijd het hoogste gebouw van de wereld. De koloniale gebouwen zijn ook interessant om eens te bezoeken, tevens is het leuk om het parlementsgebouw en het nationale paleis te bekijken en te bezoeken.

Te doen

In Kuala Lumpur hoeft u zich niet te vervelen. Zo moet u zeker de Kuala Lumpur toren in. Als u op hoogste verdieping bent, kunt u geweldig mooi over de stad heen kijken. De Central Market moet u ook echt niet overslaan. In deze overdekte markt kunt u allerlei souvenirs en andere snuisterijen kopen. Als u vliegtickets Kuala Lumpur geboekt heeft, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het eten, want er zijn veel heerlijke restaurants en bars te vinden. Mocht u daarna nog uit willen dan is daar genoeg gelegenheid voor. De Zouk club is zeker een aanrader.

Klimaat

Kuala Lumpur ligt in een tropisch regenbos klimaat, dat betekent dat de tempraturen er vaak hoog zijn, maar dat het er ook veel regent wat er voor zorgt dat het er vaak benauwd en klam aanvoelt. Daarom kunt het beste een ticket naar Kuala Lumpur boeken in de periode juni, juli of augustus.

Over de luchthaven

Het vliegveld heet het Kuala Lumpur Internatinal Airport. Als u landt bent u binnen een uur in het centrum van de stad. Het vliegveld is overzichtelijk en vrij nieuw. Als u vanuit Amsterdam vertrekt dan kunt u het beste uw vliegticket boeken met de volgende vliegtuigmaatschappijen: KLM, Malaysian Airlines, Air France of Emirates.

Prijsindicatie

Grafiek aan het laden...

Het weersoverzicht voor Kuala Lumpur

bewolkt met zware regen
di
27°C
ZZO
3 bft
lichte regenbuien
wo
30°C
ZO
2 bft
lichte regenbuien
do
31°C
ZO
2 bft
lichte regenbuien
vr
31°C
ZO
3 bft
bewolkt met zware regen
za
28°C
ZO
3 bft

Naar Kuala Lumpur vliegen:

vanuitairlineprijs v.a.
Amsterdam KLM €711
Amsterdam China Southern Airlines €503
Amsterdam Malaysian Airlines €1095
Eindhoven KLM €744
Brussel KLM €603
Brussel Emirates €674
Brussel British Airways €517
Dusseldorf KLM €616
Keulen Turkish Airlines €591
Keulen Air China €815