Goedkope vliegtickets Maleisië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Tickets Maleisië

Maleisië is alleen al geografisch gezien een bijzonder land: het bestaat uit twee delen die worden gescheiden door de Zuid-Chinese zee. Vanaf Amsterdam kunt u een directe vlucht boeken naar de miljoenenstad Kuala Lumpur of wat dacht u van het op Borneo gelegen Kota Kinabalu? China Eastern Airlines biedt naast KLM goedkope vliegtickets aan naar deze twee hoogtepunten van Maleisië.

Waarom vliegen naar Maleisië?

Maleisië bestaat niet alleen uit tropische regenwouden, maar beschikt ook over paradijselijk witte stranden. Zo is er het eiland Langkawi met Langkawi Beach waar u kunt genieten van de zon onder de palmbomen. Een vliegticket naar Maleisië heeft ook voor de sportievelingen genoeg in petto. Wat dacht u van kanoën in een lagune? Kortom, een reis naar Maleisië betekent veel variatie!

Klimaat in Maleisië

Een vliegvakantie naar Maleisië staat gerand voor tropische warmte. Door het tropisch regenwoud is het ook zeer vochtig in Maleisië. Het kan hierdoor klam aanvoelen. Als u van plan bent een vliegticket te boeken dan moet u wel rekening houden met zo nu en dan een spat regen.

Naar Maleisië

Prijs v.a.
Vluchten naar Kota Kinabalu
€ 612
Vluchten naar Kuala Lumpur
€ 503