Vluchten Colombia

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vlieg goedkoop naar Colombia

Bogota, de hoofdstad van Colombia, heeft een internationale luchthaven waar dagelijks vele luchtvaartmaatschappijen vanuit Europa op vliegen. Met KLM kunt u met een non-stopvlucht vanuit Amsterdam naar Bogota vliegen. Voor goedkopere vliegtickets van KLM is het verstandig om ook eens te kijken bij de luchthaven van Brussel als vertrekpunt.

Waarom vliegen naar Colombia?

Colombia is een enorm divers land en heeft vele gezichten. Naast de besneeuwde Andes-toppen, heeft het land ook droge woestijnen, oerwouden en mangroven. Daarnaast is er ook nog de schitterende kust met helder blauw water en witte zandstranden: ideaal voor de strandliefhebber! Naast de hoofdstad moet u ook zeker Medellin bezoeken als u vliegtickets naar Colombia boekt. Medellin is de tweede stad van Colombia en heeft een prachtige combinatie van cultuur, natuur en historie.

Klimaatsoverzicht

Colombia kent een warm, vochtig klimaat. In de lage gebieden aan de kust valt er in de maanden december tot maart minder regen dan in de rest van het jaar. In het zuiden is het droger in de maanden juni tot en met augustus. Kortom, als u van plan bent om naar Colombia te vliegen dan is het raadzaam om van tevoren uit te zoeken of u liever het noorden of het zuiden van het land wilt bezoeken. Op deze manier verkleint u de kans dat uw vakantie verregend!

Naar Colombia

Prijs v.a.
Vluchten naar Bogota
€ 580