Vluchten Cuba

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkoop naar Cuba

Sigaren, Rum, salsa en oude auto's komt u overal tegen als u een vlucht boekt naar Cuba! Vanaf Amsterdam vliegt u goedkoop met maatschappijen als Iberia, Air Canada en KLM. U landt op het vliegveld van de hoofdstad van het eiland: Havanna. Helaas is het niet mogelijk om vanaf Amsterdam rechtstreeks op Havanna te vliegen. U stapt over in Madrid. Het is overigens ook aan te raden om over de grens te zoeken naar tickets, bijvoorbeeld bij de luchthaven van Frankfurt. Vanaf Frankfurt vliegt u over het algemeen voordeliger naar Cuba.

Waarom vliegen naar Cuba?

Uw reis door Cuba begint in de wereldberoemde hoofdstad Havanna. Deze stad staat niet alleen bekend om de vele oude auto's en salsabars, maar ook om de Malecón boulevard en de oude wijk Havana Vieja die u zeker moet bezoeken! U moet ook zeker het nationale park bezoeken. Hier vindt u de bijzondere Valle de Viñales, deze bergen lijken op olifantsruggen! Een bezoek aan Cuba is uiteraard niet compleet zonder een bezoek te brengen aan een van de vele tabaksplantages.

Klimaat in Cuba

Het hele jaar door is het goed toeven op Cuba: het wordt vrijwel nooit kouder dan 25 graden! De wind tempert de warmte waardoor u overdag nog genoeg kunt ondernemen. Het is niet aan te raden om een ticket te boeken in de maanden juni tot november. In deze periode is de kans dat Cuba door een orkaan wordt getroffen aanwezig. Ook valt er dan relatief veel neerslag.

Naar Cuba

Prijs v.a.
Vluchten naar Havanna
€ 517