Vluchten Ecuador

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegen naar Ecuador

Ecuador, het land dat is vernoemd naar de evenaar, wordt door steeds meer toeristen ontdekt. Vanaf Amsterdam kunt u bij KLM een rechtstreekse vlucht boeken naar de hoofdstad Quito, maar kijk ook eens bij luchtvaartmaatschappijen als Iberia en Delta Airlines. Deze maatschappijen vliegen niet rechtstreeks, maar hier kunt u wel goedkopere tickets boeken. U stapt over op Miami of New York.

Waarom naar Ecuador?

Heeft u altijd al eens met uw ene been op het noordelijk halfrond en met uw andere been op het zuidelijk halfrond willen staan? In Ecuador kan het! De evenaar loopt vlak langs de hoofdstad Quito waar uw reis door Ecuador begint. Quito staat bekend om haar ponchomarkten en kleurrijke huizen. De stad werd in 1534 opgericht op de ruïnes van een oude Inca-stad. Als u de mogelijkheid heeft, moet u ook zeker een bezoek brengen aan de Galapagoseilanden. Deze eilanden zijn wereldberoemd door de wonderschone natuur die ze herbergen. Ook zijn ze bekend doordat de dieren die in de loop der tijd gearriveerd zijn, onafhankelijk van hun soortgenoten op het vaste land zijn gaan evolueren. Kortom, waar wacht u nog op? Boek snel uw ticket!

Klimaat in Ecuador

Doordat Ecuador op de evenaar ligt, kent het land een vrij constant klimaat met tropische temperaturen. Alleen in de bergen kan de temperatuur flink afkoelen. De totale hoeveelheid neerslag die jaarlijks in Ecuador valt, valt in de maanden februari tot en met mei. Het is dan ook niet aan te raden om in deze periode een vlucht te boeken naar Quito. Het beste kunt u een ticket boeken in de maanden juni tot en met oktober. In deze periode staat de natuur volop in bloei door de vele neerslag die is gevallen.Naar Ecuador

Prijs v.a.
Vluchten naar Quito
€ 719