Goedkope tickets naar de Filipijnen

De Filipijnen bestaan uit meer dan 7000 eilanden, waarvan een behoorlijk aantal onbewoond zijn. De hoofdstad Manila heeft een internationaal vliegveld waar u met een non-stop vlucht vanuit Amsterdam met KLM naartoe kunt vliegen. Goedkope vliegtickets vindt u ook bij de luchthaven van Brussel.

Waarom vliegen naar de Filipijnen?

In de Filipijnen liggen een aantal van de mooiste stranden ter wereld. Onder backpackers zijn de eilanden enorm populair om naar toe te vliegen. Deze toeristen worden ook wel eilandhoppers genoemd. Op de Filipijnen kunt u in de helder blauwe zee ontzettend goed snorkelen en duiken. De Filipijnen kennen daarnaast veel prachtige oude tempels en kerken. Met name in de hoofdstad Manila kijkt u uw ogen uit! Wanneer boekt u uw vliegticket naar de Filipijnen?

Klimaat op de Filipijnen

De Filipijnen kennen het hele jaar door hoge temperaturen. Echter is het wel zo dat er relatief veel neerslag valt in het gebied. Met name in de maanden mei tot oktober moet u rekening houden met forse buien. Deze periode wordt dan ook wel het moessonseizoen genoemd. De beste periode om naar de Filipijnen te vliegen is dan ook in de wintermaanden.

Naar Filipijnen