Vluchten India

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkope vliegtickets naar India

India kent verschillende internationale luchthavens waar u vanuit Europa een vlucht naartoe kunt boeken. Vanaf Amsterdam kunt u rechtstreeks vliegen naar Mumbai en Delhi. Goedkope vliegtickets vanaf Amsterdam kunt u vinden bij KLM en Jet Airways. Vliegt u liever direct naar steden als Bangalore of Calcutta? Dan kunt u het beste tickets boeken bij Etihad Airways of Emirates.

Waarom vliegen naar India?

Het schiereiland India is erg divers; het land herbergt verschillende culturen, talen en godsdiensten. Het land staat vooral bekend om haar enorme filmindustrie, beter bekend als 'Bollywood'. Met name in de stad Mumbai barst het van de bioscopen en filmtheaters. Veel toeristen boeken speciaal een vliegticket om Bollywood van dichtbij te kunnen bewonderen. India heeft naast een prachtige natuur een aantal metropolen die onderling erg van elkaar verschillen. Zo is het erg druk in Bangalore, maar is het in Chennai een stuk rustiger ondanks dat de bevolkingsaantallen van de twee steden overeenkomen. Als u een vliegticket naar India boekt, zult u van de ene in de andere verbazing vallen!

Klimaat in India

India is een enorm land en kent daardoor veel verschillende klimaattypes. Over het algemeen is het het gehele jaar door warm in het hele land, maar bepaalde gebieden kunt u beter vermijden in het regenseizoen. Zo valt er veel regen in de periode mei tot en met september in het oosten van India. De natste plek op aarde bevindt zich zelfs in India! Kortom, als u van plan bent om een vliegticket te boeken naar het land, let dan op de jaargetijde en de plaats waar u naartoe wilt vliegen.