Vliegtickets Kenia

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegen naar Kenia

Kenia, gelegen aan de Indische Oceaan, is het land van de Masai. Deze stam oefent ondanks de toenemende modernisatie van het land nog steeds eeuwenoude tradities uit. Jaarlijks vliegen duizenden toeristen naar Kenia om een kijkje te nemen in het bijzondere leven van deze stam. Vanuit Amsterdam kunt u naar de hoofdstad, Nairobi, vliegen met KLM. Over de grens, vanaf de luchthaven van Brussel, kunt u ook goedkope vliegtickets boeken bij Emirates.

Waarom naar Kenia

Kenia bezit een prachtige natuur: van witte zandstranden tot aan nationale parken met besneeuwde bergtoppen. U moet ook zeker niet vergeten om een bezoek te brengen aan het Victoriameer; dit is het grootste meer van heel Afrika! Start uw vliegreis in de hoofdstad Nairobi. U zult verstelt staan van de drukte en chaos in de hoofdstraten, maar ook van de rust in de kleine zijstraatjes. Met name de plaatselijke markten zijn een aanrader om te bezoeken als u besluit om een ticket te boeken naar Nairobi. Hier kunt u veel handgemaakte, plaatselijke producten op de kop tikken.

Klimaat in Kenia

In Kenia heerst een tropisch klimaat. Het gehele jaar door valt er regen, maar in de periode april en mei valt de meeste neerslag. Het is dan ook niet aan te raden om in deze maanden naar Kenia te vliegen.

Naar Kenia

Prijs v.a.
Vluchten naar Nairobi
€ 416