Tickets Libanon

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkope vliegtickets naar Libanon

Libanon staat bekend om haar prachtige stranden en helderblauwe water. Vanaf Amsterdam kunt u een directe vlucht boeken naar Beiroet. Onder andere Pegasus Airways en KLM vliegen direct naar deze bruisende stad. Vliegt u liever vanaf Brussel? Kies dan voor JAT. Deze vliegt vanaf de Belgische luchthaven het goedkoopst naar Beiroet.

Waarom vliegen naar Libanon?

Hoewel Libanon een klein land is, heeft het voor een vliegvakantie ontzettend veel te bieden. Zo heeft het een prachtige kustlijn met helder water. U kunt er talloze archeologische opgravingen bezoeken en de beste keuken uit de Arabische wereld proeven! Op uitgaansgebied komt u ook volledig aan uw trekken in Libanon. Het land kent talloze bars en clubs. Kortom, genoeg redenen om een ticket te boeken!

Klimaat in Libanon

Libanon heeft een mediterraans klimaat en dat betekent dat het vrijwel het gehele jaar door lekker weer is. Alleen in de wintermaanden kan een spat regen vallen. Kortom, als u zoekt naar een vliegreis waarbij u gegarandeerd op het strand kunt liggen, dan kunt u met een gerust hart het gehele jaar door een vliegticket naar Libanon boeken.

Naar Libanon

Prijs v.a.
Vluchten naar Beiroet
€ 166