Vluchten Verenigde Arabische Emiraten

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegtickets Verenigde Arabische Emiraten

Een vliegticket naar de Verenigde Arabische Emiraten is een uitstekend startpunt om het Midden-Oosten beter te leren kennen. Vlieg vanaf Amsterdam naar Abu Dhabi of Dubai met KLM, Emirates of Eagle Air. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vluchten aan zonder tussenstop naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Waarom vliegen naar Verenigde Arabische Emiraten?

De Verenigde Arabische Emiraten zijn zeer modern. Met name de steden Abu Dhabi en Dubai zijn ultramodern te noemen. Hoewel deze steden erg westers aan doen, hebben ze zeker hun Arabische identiteit niet verloren. Een vliegticket naar een van deze steden is dan ook een goede eerste kennismaking met de Arabische wereld. Toch boeken veel toeristen ook een vlucht puur voor de prachtige stranden.

Klimaat in Verenigde Arabische Emiraten

Het is het hele jaar door warm tot heet in de Verenigde Arabische Emiraten. Met name in de zomermaanden kan het extreem heet worden. Als u van zwemmen in warm zeewater houdt, dan moet u zeker een vliegticket boeken naar de Emiraten. Zelfs het zeewater is namelijk altijd twintig tot dertig graden. Het regent overigens vrijwel nooit in de Emiraten.

Naar Verenigde Arabische Emiraten

Prijs v.a.
Vluchten naar Abu Dhabi
€ 242
Vluchten naar Dubai
€ 202