Vliegtickets Algiers

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkope vluchten Algerije

Als u wilt vliegen naar Algerije, vindt u de meeste en goedkoopste vliegtickets naar Algiers, de hoofdstad van het land. Het ticket-aanbod is tamelijk beperkt, doordat het land niet erg toeristisch is. Als u voorkeur heeft voor een vertrekplaats vanuit Nederland, kunt u terecht bij KLM die vanaf Schiphol vliegt. Voordeligere tickets zijn te vinden bij TUIfly.be die uit Brussel vertrekt of Vueling vanuit Düsseldorf en Brussel.

Waarom vliegen naar Algerije?

Algerije is een prachtige vakantiebestemming. Het populairste gebied is de bergachtige kuststrook aan de Middellandse Zee. Daarom worden de meeste vliegtickets naar de hoofdstad Algiers geboekt. Maar ook het Atlasgebergte en de Sahara in het zuiden worden veel door toeristen bezocht. Populair is het hoogplateau Tassili n'Ajjer, waar meer dan 15.000 prehistorische grottekeningen te bewonderen zijn.

Klimaatoverzicht Algerije

Algerije kent over het algemeen een subtropisch klimaat dat voor hete, droge zomers en milde, natte winters zorgt. In het zuiden, waar de Sahara ligt, heerst een woestijnklimaat waar vaak zeer droge, hete winden opsteken. In de zomer lopen daar de temperaturen op tot meer dan 50 graden. De beste tijd om te vliegen is in april-mei of september-oktober. De gemiddelde temperatuur ligt dan rond de 25 graden.

Naar Algerije

Prijs v.a.
Vluchten naar Algiers
€ 124