Vluchten Australië

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkoop naar Australië

Australië is een van de grootste landen ter wereld, samen met Nieuw-Zeeland vormt het zelfs een continent! Australië staat bekend om haar eindeloze zandvlaktes, koraalrif en bijzondere rotsformaties. Vanaf Amsterdam kunt u naar verschillende luchthavens in het land vliegen. Zo hebben Sydney, Melbourne, Adelaide, Brisbane en Perth allemaal een internationale luchthaven. Helaas is door de grote afstand een directe vlucht vanaf Amsterdam naar een van deze steden niet mogelijk. De goedkoopste tickets boekt u bij KLM, China Southern Airlines, Qantas en United Airlines.

Waarom naar Australië?

Australië betekent eindeloos rijden in de woestijn zonder iemand tegen te komen, snorkelen en de prachtigste koraalriffen bewonderen en je verbazen over de drukte in de grote steden zoals Sydney en Melbourne. Een vliegreis naar dit bijzondere land boekt u niet zomaar: het land is zo groot en zo divers, dat u zeker een paar weken (zo niet maanden!) nodig hebt om het volledig gezien te hebben. Echte aanraders om te bezoeken zijn Ayers Rock, The Great Barrier Reef en natuurlijk het altijd bruisende Sydney! Als u overweegt om een vliegticket te boeken, kijk dan ook meteen naar de mogelijkheden om een auto of camper te huren zodat u het land op eigen gelegenheid kunt ontdekken.

Klimaat in Australië

Australië kent een warm klimaat; in de wintermaanden (juni tot september) wordt het vrijwel nooit koud. In de zomer kan het behoorlijk heet worden in het land, met name in de Outback lopen de temperaturen al snel op. Het is dan ook niet aan te raden om in hartje zomer een ticket naar Australië te boeken. Het noorden kunt u beter vermijden in de maanden november tot maart. In deze maanden trekken flinke regenbuien over het gebied.