Vluchten Nieuw-Zeeland

Retour
Enkele reis
Meerdere

Vliegreis naar Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een van de meest afgelegen landen ter wereld en staat bekend om haar prachtige natuur. Desondanks haar afgelegen ligging, heeft het eiland meerdere internationale luchthavens waar u naartoe kunt vliegen vanaf Amsterdam. U kunt vliegtickets boeken naar Christchurch of Auckland. Wilt u naar de hoofdstad Wellington? Dan moet u meerdere keren overstappen. De goedkoopste tickets vindt u bij Emirates, Qantas en China Southern Airlines.

Waarom vliegen naar Nieuw-Zeeland?

Besneeuwde bergtoppen, helder blauwe meren, afgelegen stranden, tropische regenwouden, gletsjers en maanlandschappen; Nieuw-Zeeland is een prachtig land om naartoe te vliegen! Het is zeker aan te raden om voldoende tijd in te plannen voor uw vliegreis, zodat u zowel het Noordereiland als het Zuidereiland kunt bezoeken. De eilanden verschillen wat betreft natuur namelijk behoorlijk van elkaar. In het noorden is het mogelijk om walvissen en dolfijnen te spotten terwijl u in het zuiden de beroemde berg Fox Glacier kunt beklimmen en het nationale park Abel Tasman kunt bezoeken. Vergeet ook zeker niet de rustieke plaatsen Wellington en Christchurch aan te doen. U zult versteld staan van de levendigheid in deze steden!

Klimaat in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland kent een mild maar erg wisselvallig klimaat. Met name in het binnenland kan het voorkomen dat het weer meerdere keren op een dag omslaat. Kortom, als u regenbogen wilt spotten, dan zit u met een vliegticket naar dit bijzondere land goed! Het is niet aan te raden om in de winter naar Nieuw-Zeeland te vliegen. Er kan dan flink veel sneeuw en hagel vallen. Let wel op dat de seizoenen in Nieuw-Zeeland zijn omgekeerd: in juni is het winter en in januari is het zomer. De beste tijd van het jaar om naar Nieuw-Zeeland af te reizen is in het voor- of najaar.