Vliegtickets naar Bosnië Herzegovina

Retour
Enkele reis
Meerdere

Goedkope tickets naar Bosnië Herzegovina

Als u vliegt naar Bosnië en Herzegovina, boekt u tickets naar de hoofdstad Sarajevo. Het aanbod van vliegtickets is tamelijk beperkt, omdat het land niet zo toeristisch is. Er vliegen geen Nederlandse maatschappijen naar dit land. U kunt kiezen uit Croatia Airlines, de nationale airline van Kroatië die vanaf Amsterdam en Brussel vertrekt, of Eurowings die goedkopere vluchten vanaf Keulen aanbiedt. Ook Austrian en Norwegian bieden tickets aan vanaf Amsterdam Schiphol. Als u kiest voor de Turkse low-cost airline Pegasus Airlines kunt u ook vanaf Düsseldorf vliegen.

Waarom vliegen naar Bosnië Herzegovina?

Het toerisme is een snelgroeiende sector in Bosnië en Herzegovina. De meeste toeristen boeken hun vlucht naar de hoofdstad Sarajevo. De nabije skigebieden zijn populair, maar de stad zelf is ook een bezoek waard. Sarajevo bezit mooie parken, bruggen en interessante musea over de rijke historie van het land. Deze rijke historie vind zijn hoogtepunt in de laatste dertig jaar. Er is veel te vinden over de geschiedenis van de oorlog. Daarnaast zijn er de Dinarische Alpen, die zich goed lenen voor allerlei bergsporten.

Het klimaat in Bosnië Herzegovina

Het klimaat van Bosnië en Herzegovina is behoorlijk wisselvallig vanwege het bergachtige landschap. Over het algemeen heerst er een landklimaat met hete zomers en koude winters met veel sneeuw. Het gebied rondom Sarajevo is dan ook geliefd onder wintersporters, dat tussen november en april het drukst wordt bezocht. Het zuiden van het land wordt gekenmerkt door een meer mediterraan klimaat.

Naar Bosnië en Herzegovina

Prijs v.a.
Vluchten naar Sarajevo
€ 140